Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ξεκινάει ο κατ’ οίκον εμβολιασμός

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ξεκινάει ο κατ’ οίκον εμβολιασμός

Στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για τον εμβολιασμό των πολιτών, οι οποίοι αδυνατούν να προσέλθουν στα υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα, η 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και τον δήμο Δίου-Ολύμπου, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών (Βοήθεια στο Σπίτι), θα προβεί στον κατ’ οίκον εμβολιασμό τους με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson.

Τον εμβολιασμό θα πραγματοποιήσουν κινητές μονάδες του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, που θα αποτελούνται από γιατρό και νοσηλευτή.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Δήμο στα τηλέφωνα 2352350102 και 2352350112 (ώρες επικοινωνίας 08:00 – 15:00), προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ’ οίκον.

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κερδίζουμε τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Είναι στο χέρι μας να αυξήσουμε τον αριθμό των εμβολιασμών, “χτίζοντας” το απαραίτητο τείχος ανοσίας για να προφυλαχτεί η τοπική μας κοινωνία. Εμβολιαζόμαστε, σημαίνει ζούμε!», σημειώνεται στην ανακοίνωση του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top