Δωρεά Ε.Ε.Α. στον Α.Σ. «Άτλας» και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

Δωρεά Ε.Ε.Α. στον Α.Σ. «Άτλας» και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

Σε μία κίνηση έμπρακτης στήριξης του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Άτλας», του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, προέβη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης και της αλληλεγγύης του προς ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Συγκεκριμένα, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προχώρησε, μέσω του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Αττικής, στη δωρεά μίας Ειδικής Μπαγκαζιέρας μεταφοράς των αμαξιδίων που χρησιμοποιούν οι Αθλητές.

Η παράδοση έγινε την Παρασκευή 19/02/2021 στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ανέφερε ότι πρόκειται για μια ελάχιστη πράξη προσφοράς προς την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο Α.Σ. ΑΤΛΑΣ, υπογραμμίζοντας ότι το Ε.Ε.Α. στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται, στο μέτρο του δυνατού, στο πλευρό των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. συνόδευσε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Αττικής κ. Νίκος Γρέντζελος, ενώ παρέστησαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου κ. Μιχαήλ Λαούδης, ο Ταμίας του Σωματείου και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνος Δρόσος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Άτλας» κ. Αθανάσιος Βίγλας, ο κ. Βαγγέλης Ξυδέας, Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών και επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών «Η Δύναμη είμαστε όλοι εμείς» κ.ά.

Ο κ. Βίγλας εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το Ε.Ε.Α. και τον Πρόεδρό του κ. Χατζηθεοδοσίου για τη δωρεά και την ευαισθησία τους, τονίζοντας ότι καλύφθηκε μια σημαντική ανάγκη των αθλητών και του Σωματείου, καθώς το πολύτιμο αυτό εργαλείο είχε κλαπεί από κάποιους ασυνείδητους, στερώντας για μεγάλο διάστημα τη δυνατότητα μεταφοράς των αμαξιδίων στις προπονήσεις, τους αγώνες και τα γήπεδα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ