Δυτική Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας από το Σάββατο φανάρι σε κεντρική διασταύρωση (VIDEO)

Δυτική Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας από το Σάββατο φανάρι σε κεντρική διασταύρωση (VIDEO)

Για τέταρτη μέρα παραμένει εκτός λειτουργίας, ο φωτεινός  σηματοδότης, σε κεντρική διασταύρωση σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Πάρκο “Ελπίδας” του Ευόσμου.

Όπως, φαίνεται στο βίντεο του GRTimes.gr το φανάρι, που συναντάνε οι οδηγοί κατεβαίνοντας την γέφυρα από τα ΚΤΕΛ, προς την οδό Λαγκαδά, είναι εκτός λειτουργίας από το Σάββατο, με αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή να υπάρχει ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος. Σημειώνεται ότι στο σημείο δεν παρατηρείται η παρουσία αντρών της Τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζονται τεχνικά προβλήματα στον συγκεκριμένο σηματοδότη.

Τους προηγούμενους μήνες κυκλοφορικά προβλήματα είχαν προκύψει και πάλι, εξαιτίας βλάβης φαναριού στη συγκεκριμένη διασταύρωση, καθώς και λίγα μέτρα παρακάτω, επί της Δενδροποτάμου.

Οι οδηγοί διασχίζουν την επικίνδυνη διασταύρωση – στα όρια των δήμων Αμπελοκήπων- Μενεμένης και Ευόσμου- με τον κίνδυνο να σημειωθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα, ενώ μεγάλος είναι ο κίνδυνος και για τους πεζούς, καθώς λόγω της βροχόπτωσης, υπάρχει ολισθηρότητα στο οδόστρωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυτική Θεσσαλονίκη: Χωρίς φανάρια για δεύτερη μέρα κεντρικός δρόμος (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: «Κόλαση» στην Δενδροποτάμου – Χωρίς φανάρι και τροχονόμο (VIDEO)

Λ. Δενδροποτάμου: “Μπαλάκι” οι ευθύνες για το φανάρι και οι οδηγοί “πληρώνουν το μάρμαρο” (VIDEO-ΦΩΤΟ)

 Θεσσαλονίκη: «Σμπαράλια» φανάρι στη Δενδροποτάμου – Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top