ΕΛΑΣ: Πώς θα γίνουν οι ενστάσεις για τους συνοριοφύλακες

ΕΛΑΣ: Πώς θα γίνουν οι ενστάσεις για τους συνοριοφύλακες

Ανακοίνωση εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τη δημοσίευση των πινάκων που αφορούν την πρόσληψη συνοριακών φυλάκων στην Περιφερειακή Ενότητα  Έβρου και τη διαδικασία των ενστάσεων.

Στους πίνακες αναφέρονται τα ονόματα «των πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα -προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Συνοριακοί Φύλακες στην Π. Ε. Έβρου» (περισσότερα εδώ)

Όσον αφορά στη διαδικασία των ενστάσεων η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν της δημοσίευσης των ανωτέρω πινάκων, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών. Η αποκλειστική προθεσμία και η διαδικασία υποβολής της ένστασης ορίζεται στην υποπαρ. 1 της παρ. Γ του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ. 6000/2/6400-μβ΄ από 27-01-2020 προκήρυξης. Στην ένσταση δέον είναι να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία για την οποία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ