ΕΛΤΑ-Θεσ/νίκη: Αναστέλλεται λειτουργία μονάδας λόγω covid

ΕΛΤΑ-Θεσ/νίκη: Αναστέλλεται λειτουργία μονάδας λόγω covid

Κρούσματα κορωνοϊού στη Μονάδα Ανατολικής Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ αναγκάζουν σε υποχρεωτική αναστολή  λειτουργίας. Ενεργοποιείται έκτακτο προσωπικό και η ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, για την εξυπηρέτηση της περιοχής.

Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ:

“Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι προχωρούν σε υποχρεωτική αναστολή της λειτουργίας της Μονάδας Διανομής Ανατολικής Θεσσαλονίκης, μετά από εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζομένους της Μονάδας.

Οι νοσούντες εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους και, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών, βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα που εφαρμόζει η εταιρεία στο πλαίσιο των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της πιστοποίησης Covid Shield που έχει λάβει από την TUV Austria, η Μονάδα Διανομής θα πρέπει να αναστείλει, προσωρινά, τη λειτουργία της προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού, με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και των εργαζομένων της.

Ωστόσο, η εταιρεία έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή το σχεδιασμό διαχείρισης κρίσεων που προβλέπει την ενεργοποίηση έκτακτου προσωπικού και τη συνδρομή της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, με στόχο την ομαλή ταχυδρομική εξυπηρέτηση της περιοχής.

Τα ΕΛΤΑ ζητούν την κατανόηση των πελατών τους στην περιοχή Ανατολικής Θεσσαλονίκης για καθυστερήσεις που ενδεχομένως να παρατηρηθούν, προσωρινά, στην αλληλογραφία τους και, εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα ενημερώσουν το κοινό με νεώτερη ανακοίνωση”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ