ΕΝΙΠ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο της Π.Ε. Πέλλας για το Νοσοκομείο

ΕΝΙΠ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο της Π.Ε. Πέλλας για το Νοσοκομείο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας την Τρίτη με συμμετοχή εργαζομένων, σωματείων κοινωνικών φορέων και συλλόγων της περιοχής στην πύλη του Διοικητηρίου της Π.Ε. Πέλλας (πρώην Νομαρχία), ενάντια στο κλείσιμο της ΜΕΘ Έδεσσας και την προδιαγραφόμενη κατάρρευση κλινικών του Νοσοκομείου Έδεσσας και Γιαννιτσών, ενάντια στα σχέδια για συγχωνεύσεις και μετακινήσεις τμημάτων και κλινικών των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών, απαιτώντας την ενίσχυση και ανάπτυξη των δύο νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής.

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας σε συντονισμό με σωματεία, κοινωνικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής, συνεχίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις ενάντια στον κλείσιμο της ΜΕΘ Έδεσσας και την προδιαγραφόμενη κατάρρευση κλινικών του Νοσοκομείου Έδεσσας και Γιαννιτσών, ενάντια στα σχέδια για συγχωνεύσεις και μετακινήσεις τμημάτων και κλινικών των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών, απαιτώντας την ενίσχυση και ανάπτυξη των δύο νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής.

Την Τρίτη, 26 Οκτώβρη στις 12:00 το μεσημέρι, στην πύλη του Διοικητηρίου της Π.Ε. Πέλλας (πρώην Νομαρχία) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων, σωματείων, και κοινωνικών φορέων και επίδοση ψηφίσματος στη Διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
“Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς, όλο το λαό της περιοχής, στον κοινό αγώνα! Ξεσηκωμός τώρα!” γράφει η ΕΝΙΠ σε ανακοίνωσή της.

Για το ΔΣ της ΕΝΙΠ Αποστολίδης Χαράλαμπος, πλειοψ. μέλος ΔΣ ΕΝΙΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οργή στην Έδεσσα για το κλείσιμο της ΜΕΘ του νοσοκομείου (ΦΩΤΟ)

Γιάννου: Να μην κλείσει η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Έδεσσας (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η Έδεσσα στο πόδι: Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το νοσοκομείο-Κινητοποίηση της ΕΝΙΠ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top