Επικήρυξη σοκ – Αντιεξουσιαστές στοχοποιούν αστυνομικούς!

Επικήρυξη σοκ – Αντιεξουσιαστές στοχοποιούν αστυνομικούς!

Με μία ανακοίνωση που σοκάρει αντιεξουσιαστές στοχοποιούν αστυνομικούς από ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων της Θεσσαλονίκης.

Στο κείμενό τους οι αντιεξουσιαστές δηλώνουν πως προχωρούν «στη δημόσια επικήρυξη 21 ένστολων μιασμάτων που είναι ύποπτοι για βασανισμούς και κακοποιήσεις, βιασμούς και συγκαλύψεις περιστατικών έμφυλης βίας, διασπορά φόβου και τρομοκρατίας, συλλήψεις, φυλακίσεις και κάθε άλλη νόμιμη δραστηριότητα μέσα από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που εχθρεύεται τη ζωή, την ελευθερία και τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια της κοινωνικής βάσης».

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο κείμενο παρατίθενται ονόματα αστυνομικών με τις διευθύνσεις τους (!). Πρόκειται για αστυνομικούς οι οποίοι ανήκουν στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης και στη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Οι αντιεξουσιαστές αναφέρουν επίσης πως οι αστυνομικοί «ελέγχουν νόμιμα τη σωματεμπορία ντόπιων και μεταναστριών, το ναρκεμπόριο και κάθε άλλη παράνομη δραστηριότητα που θρέφει τη βία και το θάνατο» και πως «η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια συμμορία μαστροπών, βιαστών, βασανιστών και δολοφόνων που οχυρώνονται πίσω από τη βιτρίνα της νομιμότητας, της τάξης και της ασφάλειας».

«Ενός λεπτού σιγή για κάθε θύμα αστυνομικής βίας, πριν ακολουθήσει η έκρηξη των μηχανισμών στα σπίτια των ένστολων δολοφόνων», καταλήγει η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών.

Το κείμενο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και το υπογράφει η Οργάνωση Αναρχική Δράση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top