Επίσκεψη του Στέλιου Πέτσα στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

Επίσκεψη του Στέλιου Πέτσα στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

Επίσκεψη πραγματοποίησε στις 12 Ιανουαρίου 2022 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του Υπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, με θέμα την ανάδειξη του αναπτυξιακού ρόλου της αυτοδιοίκησης μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών υποδέχτηκε, στο Διοικητήριο Πολυγύρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας παρουσία του βουλευτή Χαλκιδικής κ. Γεωργίου Βαγιωνά, της Περιφερειακής Συμβούλου Κ.Μ. κα. Κατερίνας Ζωγράφου, της δημάρχου Κασσάνδρας κα. Αναστασίας Χαλκιά και του δημάρχου Σιθωνίας κ. Κυπαρίσση Ντέμπλα.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη και των δύο δημάρχων όλα τα σημαντικά θέματα αρμοδιότητάς τους. Συζητήθηκαν κυρίως προβλήματα και αιτήματα υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας και των Δήμων. Ο κ. Πέτσας επιφυλάχθηκε για όλα τα θέματα που ετέθησαν, υποσχόμενος ότι θα απαντήσει για αυτά στην επόμενη επίσκεψή του στη Χαλκιδική, η οποία θα λάβει χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με επισκέψεις πέραν της Περιφερειακής Ενότητας και στους Δήμους Κασσάνδρας και Σιθωνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος, ευχαρίστησε τον Υπουργό για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει για το Νομό Χαλκιδικής, όπως αυτό διαφαίνεται από τις μέχρι τώρα συναντήσεις τους και ανανέωσε το αίτημά του για επίσκεψη στον κ. Υπουργό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top