Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας σήμερα στην Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας σήμερα στην Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των κρασπεδορείθρων (από χώματα, σκουπίδια και χαλαρά υλικά) στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Αγχιάλου (Χ.Θ. 15+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Σίνδου (Χ.Θ. 12+000) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και από τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Σίνδου (Χ.Θ. 12+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000) στην κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα.

Οι εργασίες ξεκινούν σήμερα, Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top