Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας στην Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας τη Δευτέρα (10/4)

Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας στην Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας τη Δευτέρα (10/4)

Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των κρασπεδορείθρων (από χώματα, σκουπίδια και χαλαρά υλικά) στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Αγχιάλου (Χ.Θ. 15+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Σίνδου (Χ.Θ. 12+000) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και από τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Σίνδου (Χ.Θ. 12+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000) στην κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Επεισόδια και ξύλο στο Νίκη Βόλου-ΑΕΛ – Ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου (VIDEO)

Ο Σίσσυ Χρηστίδου συμμετέχει στη νέα ιστορία κινουμένων σχεδίων «Η δύναμη της Βερονίκης»

Κιβωτός του Κόσμου: Ποινική δίωξη για ασέλγεια στον πατέρα Αντώνιο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top