Εργασίες κοπής πρασίνου επί των Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και Θεσσαλονίκης-Αρναίας από την ερχόμενη εβδομάδα 

Εργασίες κοπής πρασίνου επί των Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και Θεσσαλονίκης-Αρναίας από την ερχόμενη εβδομάδα 

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου:

-επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τον κόμβο του Λακκώματος μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά και ανά κατεύθυνση. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 6 Ιουνίου έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου του 2023. Την Τρίτη 6 Ιουνίου οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση προς Νέα Μουδανιά, ενώ την Παρασκευή 9 Ιουνίου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

-επί των ερεισμάτων, δεξιά στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας, από τα όρια του νομού Χαλκιδικής μέχρι τον Άγιο Πρόδρομο-Αρναία-Παλαιοχώρι (συμπεριλαμβανόμενου του ισόπεδου κόμβου Παλαιοχωρίου) και στη Νέα Εθνική Οδό από την παράκαμψη της Αρναίας έως τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Αρναίας-Παλαιοχώρι, καθώς και τη Συνδετήρια Οδός Μεγάλη Παναγία. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας, ανά κατεύθυνση, τμηματικά την Τρίτη 6 Ιουνίου και την Τετάρτη 7 Ιουνίου του 2023 από τις 7.00 το πρωί έως τη δύση ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και επίσης, ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού, για την εκτέλεση των εργασιών, σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεπόλια: Προθεσμία πήραν οι 7 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

ΣΥΡΙΖΑ: «Ντεμοντέ» για τον κ. Γεωργιάδη και τη ΝΔ η προστασία της πρώτης κατοικίας

Εισαγγελική έρευνα για ζητήματα ασφάλειας στο κτήριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top