Εργασίες σήμανσης στην 30η Επαρχιακή Οδό και στην 27η Επαρχιακή Οδό από αύριο, Παρασκευή 

Εργασίες σήμανσης στην 30η Επαρχιακή Οδό και στην 27η Επαρχιακή Οδό από αύριο, Παρασκευή 

Εργασίες σήμανσης (τοποθέτησης ανακλαστήρων οδοστρώματος) στην 30η Επαρχιακή Οδό (Ν. Ρυσίου- Ταγαράδων- Αγίας Παρασκευής – Σουρωτής- Βασιλικών) και στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σήμανσης (τοποθέτησης ανακλαστήρων οδοστρώματος) στα εξής σημεία:

1. Επί της 30ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Ρυσίου- Ταγαράδων- Αγίας Παρασκευής – Σουρωτής- Βασιλικών), στο τμήμα μπροστά από το δημοτικό σχολείο Αγίας Παρασκευής και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, εκατέρωθεν της σηματοδοτούμενης διάβασης.

2. Επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας, εκατέρωθεν της διασταύρωσής της με τη δημοτική οδό προς τα Τσαΐρια (εγκαταστάσεις σούπερ μάρκετ “DISCOUNT”), με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 9.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Ένας τραυματίας

Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ

Αύριο τα εγκαίνια του πρώτου “Grand Masoutis” στην Αττική

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top