Έτσι εξαπατούν πολίτες μέσω email (ΦΩΤΟ)

Έτσι εξαπατούν πολίτες μέσω email (ΦΩΤΟ)
Κοινωνία, Σημαντικά   | 23/01/2020 | 18:45

Αναστάτωση και έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου ένα εκβιαστικό email που λαμβάνουν στον προσωπικό τους λογαριασμό και το οποίο τους απειλεί ότι αν δεν καταβάλουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό μέσω Bitcoin τότε θα δημοσιευτεί βίντεο, στο οποίο τα θύματα τους δήθεν αυνανίζονται και έχουν καταγράψει οι δράστες εν αγνοία τους.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης, Αλέξης Αλεξιάδης

Για την ακρίβεια, το email “ενημερώνει” πως τα στοιχεία των θυμάτων αλιεύθηκαν μέσω site πορνό και πως ο αποστολέας έχει στην διάθεσή του βίντεο με τον χρήστη να αυτοϊκανοποειίται βλέποντας περιεχόμενο για ενηλίκους. Γι αυτό ο αποστολέας ζητά από τον παραλήπτη να καταβάλει 950 ευρώ μέσα σε δύο μέρες προκειμένου να μην στείλει το δήθεν βίντεο σε όλες του τις επαφές. Επίσης, το email που είναι γνωστό στις αρχές εδώ και καιρό ως απάτη μέσω σεξουαλικής εκβίασης «sextortion scam», συμβουλεύει το υποψήφιο θύμα να μην επικοινωνήσει με τις αρχές καθώς όπως λέει “είναι μάταιο”.

Μιλώντας στο GRTimes.gr ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αθανάσιος Χαλκιάς τονίζει πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη απάτη και πως οι δράστες δεν έχουν τίποτα από αυτά που ισχυρίζονται στα χέρια τους, ούτε φωτογραφίες, ούτε βίντεο αλλά ούτε και κάποιο άλλο υλικό. «Αυτά τα μηνύματα στέλνονται μαζικά και ο κόσμος είναι υποψιασμένος και δεν ενδίδει σε τέτοιου είδους εκβιασμούς» αναφέρει.

«Η διαφορά στη συγκεκριμένη απάτη είναι ότι το μήνυμα φαίνεται πως προέρχεται από τον δικό μας λογαριασμό. Αυτό είναι πολύ απλό να γίνει, δεν χρειάζεται ούτε συγκεκριμένες γνώσεις καθώς υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο διαδίκτυο που το κάνουν. Στην ουσία δηλαδή, υπάρχει ένα «boot machine» το οποίο παίρνει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού μας ταχυδρομείου και στέλνει μαζικά μηνύματα» επισημαίνει ο κ. Χαλκιάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απάτη δεν είναι καινούργια αλλά αλλάζει το μήνυμα του κειμένου από πέρυσι και πρόπερσι που είχε ξανά εμφανιστεί.

Δείτε το επίμαχο μήνυμα, όπως ακριβώς φτάνει στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, με «ελληνικά» μεταφρασμένα προφανώς από κάποιον αυτόματο μεταφραστή κειμένου:

Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες μόλις λάβουν ένα τέτοιο email

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανένας και καμία να πανικοβληθεί και να στείλει τα χρήματα μέσω bitcoins τα οποία ζητάνε οι επιτήδειοι», ξεκαθαρίζει ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τονίζει πως «αυτό που έχουν να κάνουν οι παραλήπτες είναι να διαγράψουν το μήνυμα, να μην απαντήσουν ποτέ σε αυτό και πως είναι μια ευκαιρία να αλλάξουν και τον κωδικό που έχουν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο – πράγμα που θα πρέπει να κάνουν κατά καιρούς έτσι και αλλιώς». Όπως εξηγεί στη συνέχεια, πολύ θετικό είναι ότι όσα χρόνια κυκλοφορεί η συγκεκριμένη απάτη, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη καταγγελία από πολίτη ότι έχει πέσει τελικά θύμα.

Ποιοι είναι αυτοί που στήνουν τέτοιες απάτες

«Αυτά τα μηνύματα προέρχονται από ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς και από το κείμενο που γράφουνε καθώς είναι μετάφραση από κάποιο αυτόματο πρόγραμμα όπως της Google κλπ. Δεν πρόκειται για email που δέχονται μόνο οι χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα αλλά συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Παρά τα μέτρα προστασίας που παίρνουν μπορούν να εντοπιστούν, αλλά συνήθως δεν υποβάλλονται μηνύσεις για αυτό το αδίκημα. Πρόκειται για άτομα που συνήθως κατοικούν σε τρίτες χώρες με τις οποίες δεν υπάρχει κανενός είδους αστυνομικής ή δικαστικής συνεργασίας».

Τέλος ο κ.  Χαλκιάς εξηγεί ότι με το πέρασμα των χρόνων εμφανίζονται πάντα νέοι τρόποι απάτης. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες που είναι «κλασικές» απάτες που υφίστανται από την αρχή που υπάρχει το διαδίκτυο μέχρι σήμερα. Όπως για παράδειγμα η Νιγηριανή απάτη, που μας στέλνει κάποιος ένα μήνυμα που αναφέρει ότι κάποιος κέρδισε μια κληρονομιά και ζητούν χρήματα ώστε να την στείλουν. «Το παράξενο είναι ότι σε αυτήν την απάτη αν και είναι πολύ παλιά και γνωστή, υπάρχει ακόμα κόσμος που πέφτει θύμα».

Γιατί ζητούν Bitcoins οι εκβιαστές και οι απατεώνες

Όπως είδαμε παραπάνω, ο απατεώνας, που στέλνει τα παραπλανητικά και εκβιαστικά μηνύματα, ζητάει από τα θύματα του, να του καταβάλλουν το ποσό των 950 ευρώ σε Bitcoins, σε μορφή κρυπτονομίσματος δηλαδή.

Τι ισχύει όμως με τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και γιατί ακριβώς τα χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι που κάνουν παράνομες ενέργειες κυρίως μέσω διαδικτύου.

Όπως εξηγεί στο GRTimes.gr o Γιώργος Τζέγκας (a.k.a Cryptocapitalist), μέλος της Greek Cryptocurrency Community (Ελληνικής Κοινότητας Κρυπτονομισμάτων), το Bitcoin, δεν προσφέρει ακριβώς ανωνυμία, αλλά ψευδωνυμία. Αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού είναι δημόσια, αλλά ωστόσο δεν μπορείς να εντοπίσεις τον κάτοχο του «πορτοφολιού» ή το πραγματικό όνομα του.

Όταν έχεις μάλιστα τη διεύθυνση του BTC πορτοφολιού, όπως αυτή που αναφέρει ο δράστης στο κακόβουλο email, μπορείς να την εισάγεις σε μια ιστοσελίδα τύπου block chain explorer και να δεις αν και πόσες συναλλαγές έχει κάνει ο συγκεκριμένος χρήστης, όπως επίσης και πόσα χρήματα έχει το «πορτοφόλι» του την παρούσα στιγμή.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν και ιστοσελίδες στις οποίες γίνονται αναφορές εναντίον των κακόβουλων χρηστών bitcoin και είναι χαρακτηριστικό πως το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πορτοφόλι «124zpsTJmT7wxMxyHrWy9UpaF8xTcGduSz» που χρησιμοποίησε ο δράστης στο παραπάνω email, μόνο σε μια ιστοσελίδα καταγγέλθηκε 26 φορές.

Ασύμφορος και εξαιρετικά δύσκολος ο έλεγχος της πορείας του bitcoin

Σε περίπτωση που για κάποιον λόγο, κάποιος θελήσει να «παρακολουθεί» τα Bitcoin που θα στείλει σε κάποιον, υπάρχει τρόπος, αλλά αυτός είναι πανάκριβος, αναφέρει ο Γιώργος Τζέγκας. Εξειδικευμένες εταιρείες, μπορούν και «σημαδεύουν» τα bitcoin, όπως σημαδεύονται και τα κανονικά χρήματα, προκειμένου στη συνέχεια να μπορούν να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει για τον «απλό» κόσμο, καθώς η διαδικασία κοστίζει εξαιρετικά πολλά περισσότερα χρήματα και χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις κατά τις οποίες διακυβεύονται εκατομμύρια. Αν χρησιμοποιηθεί η μέθοδος αυτή και πάλι, θα χρειαστεί να γίνει κάποιο «λάθος» από τον κακοποιό, ο οποίος αν εκθέσει έστω σε μεταγενέστερο χρόνο κάποια παραπάνω πληροφορία στο διαδίκτυο, τότε μπορεί να αποκαλυφθεί

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Τζέγκα, σε ειδικές περιπτώσεις, τα μεγάλα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων μπορούν να ενημερωθούν για μια μεγάλη κλοπή ή απάτη και να συνεργαστούν προκειμένου αν κάποιος προσπαθήσει να εξαργυρώσει μεγάλα ποσά σε Bitcoin, να εντοπιστεί.

Monero : Το πιο αόρατο κρυπτονόμισμα

Όπως τονίζει ο Γιώργος Τζέγκας, ίσως το πιο ανώνυμο κρυπτονόμισμα, το οποίο όμως δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο το Bitcoin, είναι το Monero. Δημιουργήθηκε το 2014 και στοχεύει στη θωράκιση της ιδιωτικότητας των χρηστών του, με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε να μπορεί να μεταδώσει ή να στείλει συναλλαγές, χωρίς όμως κάποιος τρίτος, να μπορεί να δει την πηγή, το ποσό, ή τον προορισμό. «Το Monero είναι το κρυπτονόμισμα που προσφέρει την σχεδόν απόλυτη ανωνυμία, ή την απόλυτη ανωνυμία, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου» τονίζει ο κ.Τζέγκας.

Η ενημέρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκβιαστικού περιεχομένου:

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αύξηση της διεθνώς γνωστής απάτης μέσω σεξουαλικής εκβίασης “sextortion scam”, που εκδηλώνεται με μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάφορους αποδέκτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, με σκοπό την εξαπάτησή τους.

Ειδικότερα άγνωστοι δράστες με τη χρήση απατηλών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στέλνουν μαζικά μηνύματα σε αποδέκτες και τους ενημερώνουν ότι διαθέτουν πρόσβαση στη συσκευή τους και το μήνυμα έχει αποσταλεί από τον προσωπικό τους λογαριασμό.

Παράλληλα τους γνωστοποιούν ότι έχει εγκατασταθεί κακόβουλο λογισμικό, μετά από την επίσκεψή τους σε κάποιον ιστότοπο, το οποίο έχει ενεργοποιήσει την κάμερα και τους έχει καταγράψει σε προσωπικές στιγμές.

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι το κακόβουλο λογισμικό έχει συλλέξει όλες τις επαφές των χρηστών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι δράστες απειλούν με την αποστολή του επίμαχου υλικού στις επαφές τους, σε περίπτωση που δεν λάβουν bitcoins.

Η προσπάθεια εκβίασης των θυμάτων με την απειλή δημοσιοποίησης αρχείων ερωτικού περιεχομένου αναφέρεται διεθνώς ως σεξουαλική εκβίαση “sextortion”.

Σημειώνεται ότι τα εκβιαστικά αυτά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν κυρίως τις παρακάτω μορφές και περιεχόμενο, ενώ η αναφορά σε πραγματικούς κωδικούς γίνεται ώστε οι χρήστες να πεισθούν για το αληθινό της απειλής.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά, προτρέπει τους παραλήπτες των απατηλών αυτών μηνυμάτων να:

  • αγνοούν τα μηνύματα και να μην καταθέτουν χρήματα στους λογαριασμούς, που τους παραθέτει ο δράστης,
  • μην ανοίγουν τυχόν συνημμένα αρχεία σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άγνωστους αποστολείς,
  • μην επικοινωνούν ποτέ και για κανένα λόγο με τους εκβιαστές,
  • αλλάζουν άμεσα κάθε κωδικό ασφαλείας (password) που νομίζουν ότι διακυβεύεται,
  • αξιολογούν τις ρυθμίσεις ασφαλείας του υπολογιστή τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Επίσης, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr στην ενότητα «Οδηγός του Πολίτη», θα βρείτε αναρτημένες γενικές και ειδικότερες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης.

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

07:5026/02

ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται εργασίες συντήρησης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:4026/02

Αρέθουσα: Φωτιά σε λέβητα σπιτιού στη Λίμνη Ελλάδα ,Κοινωνία

07:3026/02

Ένα business boutique hotel στο παλιό «Didacta» Σημαντικά ,Τουρισμός

07:2226/02

Έσπασε αγωγός νερού στην Άνω Πόλη Ελλάδα ,Κοινωνία

07:2026/02

Κοροναϊός: Πρώτο κρούσμα στη Βάδη-Βυρτεμβέργη Διεθνή ,ΕΕ

07:1026/02

Πολύωρη διακοπή ρεύματος στις Συκιές Χωρίς κατηγορία

07:0126/02

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

07:0026/02

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη Κοινωνία ,Σημαντικά

06:0026/02

ΓΣΕΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές – Τα αποτελέσματα Πολιτική

05:3026/02

ΠΚΜ: Επιτυχημένη η ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου παχέος εντέρου Θεσσαλονίκη ,Υγεία

05:0026/02

Η κωμωδία «Σουτζούκ Λουκούμ» στο θέατρο Άρατος Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

04:3026/02

H Αρχή του Αρχιμήδη στο θέατρο Αυλαία Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

04:0026/02

Παρουσίαση μελέτης στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

03:3026/02

Στις 5 Μαρτίου τα εγκαίνια της έκθεσης του Α. Παλαβράκη Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

03:0026/02

Οι ταινίες της εβδομάδας στις αίθουσες του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

02:3026/02

H τεχνική για να κάνουμε κάθισματα είναι αυτή Διάφορα ,Υγεία

02:0026/02

Μπρόκολο: Σε πόσα λεπτά μαγειρέματος χάνει την αντικαρκινική του δράση Διάφορα ,Υγεία

01:3026/02

10 λάθος πράγματα που μας έμαθαν οι ταινίες για το σεξ Διάφορα

01:0026/02

Εγκεφαλικό επεισόδιο: Οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο και αυτές που τον μειώνουν Υγεία

00:3026/02

Αυτά τα ζώδια είναι καλοί εραστές αλλά όχι σύντροφοι Διάφορα

00:1026/02

Κορονοϊός: Αρνητικά τα δείγματα σε Σωτηρία & Παίδων – Αγωνία για «Αττικόν» Σημαντικά ,Υγεία

23:5925/02

Αθώα η Οικονομική Υπηρεσία του δήμου Νεάπολης-Συκεών Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

23:5025/02

Μυτιλήνη: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις – Νέες συγκρούσεις (VIDEO) Κοινωνία ,Σημαντικά

23:4025/02

ΑΣΟΕΕ: Νέο βίντεο με τον αστυνομικό που έβγαλε όπλο Κοινωνία

23:3025/02

Κεγκέρογλου για «Κελέση»: Τα στοιχεία της σε έγγραφο της Τουλουπάκη Πολιτική

23:2025/02

Πέτσας: Το άσυλο ανομίας στα Πανεπιστήμια καταργήθηκε Πολιτική

23:1025/02

ΕΛΤΑ: Ο διευθυντής κατηγορείται για κατάχρηση 660.000€ Πολιτική ,Σημαντικά

23:0025/02

Κορονοϊός: Στον «αέρα» οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο Διεθνή ,Σημαντικά

22:5025/02

Πατούλης: Θα μετατρέψουμε την Αττική σε μητρόπολη ευεξίας Οικονομία

22:4025/02

Χαρίτσης: Οι εικόνες από την ΑΣΟΕΕ προσβάλλουν το ελληνικό πανεπιστήμιο Πολιτική

22:3025/02

Πυρκαγιά σε γραφείο στην Ομόνοια Κοινωνία

22:2025/02

ΑΠΘ: «Σάρωσαν» οι φοιτητές της Νομικής Σχολής σε διεθνή διαγωνισμό Θεσσαλονίκη

22:1025/02

Παραίτηση του Προέδρου Σοχού για τα οθωμανικά εμβατήρια Κοινωνία

22:0025/02

Πέθανε στο τιμόνι ηλικιωμένος στο Πλαγιάρι Κοινωνία

21:5025/02

Φάρμακο για ελονοσία πιθανόν να αντιμετωπίζει τον κορονοϊό Υγεία

21:4025/02

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο εργοστάσιο της Pharmathen (ΦΩΤΟ) Πολιτική

21:3025/02

«Ζήσε Αθλητικά», με 250 παιδιά στον Άλιμο! Αθλητισμός

21:2025/02

Πως σχολιάζει το Twitter τον κοροναϊό Media

21:1025/02

Novartis: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της «Κελέση» Πολιτική

21:0725/02

Το ΕΕΘ στο Μαρόκο για την ανάπτυξη συνεργασίας Οικονομία

21:0025/02

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Τζιτζικώστα για την εκλογή του Πολιτική

20:4025/02

Ε.Ε.Θ.: Συνάντηση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Μαρόκο Οικονομία

20:3025/02

Ενεργοποίηση non-dom στην Ελλάδα- Τι προβλέπεται Οικονομία

20:2025/02

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Μέτρα από την Τροχαία Ελλάδα

20:0525/02

Προσφυγικό: Επεισόδια με χημικά σε Λέσβο και Χίο Ελλάδα

19:5325/02

Κοροναϊός: Δέκα οι νεκροί στην Ιταλία Διεθνή ,Υγεία

19:4325/02

Κοροναϊός: Αυτό είναι το σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση κρούσματος Ελλάδα ,Σημαντικά ,Υγεία

19:2925/02

Επέστρεψαν οι μαθητές του 5ου ΓΕΛ Καλαμαριάς από την Ιταλία Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

19:1625/02

Έλαμψε η ΠΟΒΑΚΩ στην Athens Jewellery Show Επιχειρήσεις

19:1025/02

Η απόφαση του δικαστηρίου για κλήσεις Τροχαίας πάνω στο παμπρίζ Ελλάδα ,Κοινωνία

19:0025/02

Κιλκίς: Καταδίκη διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου για «φακελάκι» Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

18:5025/02

Novartis: Καταθέτει στην προανακριτική η «Κελέση» Πολιτική

18:4325/02

Εurobank: Τρεις τιτλοποιήσεις NPE’s με τον ¨Ηρακλή» Οικονομία

18:4025/02

Κοροναϊός: Δυο ύποπτα κρούσματα σε Σωτηρία και Αττικόν Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3025/02

Project She&He: Όραμα για έναν κόσμο χωρίς στερεότυπα Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:1525/02

Το αεροδρόμιο Σκιάθου στα πιο θεαματικά της Ευρώπης Ελλάδα ,Τουρισμός

17:5825/02

Λειτουργική ανεξαρτησία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Επιχειρήσεις

17:5025/02

Συγκίνηση το τελευταίο αντίο για την Κική Δημουλά (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4025/02

Επιστολή προς τον Κ. Μητσοτάκη για την προστασία των ασυνόδευτων ανηλίκων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

17:3125/02

Την ενοχή του Λάσα για εγκληματική οργάνωση πρότεινε η εισαγγελέας Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

17:3025/02

ΑΣΟΕΕ: Τα ΜΑΤ μπήκαν μέσα στη σχολή μετά τα επεισόδια Ελλάδα ,Σημαντικά

17:2025/02

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα του αντιπυρετικού Apotel Ελλάδα ,Υγεία

17:1025/02

Η ΓΔΑΕΕ στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας ΕΕ ,Ελλάδα

17:0025/02

ΕΕ: Πρωτιά για την Ελλάδα στην ανακύκλωση λιπαντικών ΕΕ ,Ελλάδα ,Περιβάλλον

16:5025/02

Δ. Παπαγγελόπουλος: Αναξιόπιστος μάρτυρας ο Σ. Μιωνής Ελλάδα ,Πολιτική

16:4025/02

Με τον Πρ. Παυλόπουλο συναντήθηκε ο Απ. Τζιτζικώστας Ελλάδα ,Περιφέρειες

16:3025/02

Το τελευταίο «αντίο» στην Κική Δημουλά Ελλάδα ,Κοινωνία

16:2025/02

Επιστρέφουν προοδευτικά οι μαθητές από την Ιταλία Ελλάδα ,Παιδεία

16:1025/02

«ΟΧΙ» στο λουκέτο στα ΕΛ.ΤΑ. Νεάπολης Δήμοι

16:0025/02

Γενική απεργία αύριο στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στους Δήμους Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5325/02

Αθήνα: Ένταση τώρα στην ΑΣΟΕΕ – Κλειστή η Πατησίων Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5025/02

Θεσ/νίκη-Πρόγρ. «Αλέξανδρος» :HIV και ηπατίτιδα C πλήττουν τους χρήστες ναρκωτικών Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:4025/02

Αντιπαράθεση στη Βουλή για επεισόδια σε Χίο και Λέσβο Βουλή ,Ελλάδα

15:3025/02

Αστυνομικός για όπλο στην ΑΣΟΕΕ: Το έκανα για να τους ξεφύγω Ελλάδα ,Κοινωνία

15:2525/02

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Κροατία Διεθνή ,Υγεία

15:2025/02

Πέθανε ο αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Νασίκας Ελλάδα

15:1225/02

Άρση ασυλίας Κ. Βλάση και Άγγ. Συρίγου από την Βουλή Βουλή ,Ελλάδα

15:1025/02

Θεσ/νίκη: Ξεκινά η ανέγερση του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ