ΕΞΧ: Θλίψη για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη

ΕΞΧ: Θλίψη για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη

Την οδύνη τους «για την απροσδόκητη απώλεια του φίλου και πολύτιμου συνεργάτη Μπόρις Μουζενίδη» εκφράζουν ο πρόεδρος, Γρηγόρης Τάσιος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής (ΕΞΧ).

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του προέδρου και του Δ.Σ. της ΕΞΧ για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη έχει ως εξής:

«Εκφράζουμε την οδύνη μας για την απροσδόκητη απώλεια του φίλου και πολύτιμου συνεργάτη Μπόρις Μουζενίδη. Νιώθουμε την οικογένειά μας φτωχότερη, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα από όπου ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία και είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι. Η συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής ήταν μεγάλη και το κοινωνικό έργο που προσέφερε πολυεπίπεδο.

Με βαθιά πίστη στον άνθρωπο και στην εξέλιξη, κατάφερε με το δυναμισμό και την πρωτοπορία του να αυξήσει το κύρος της χώρας μας και να συμβάλει δυναμικά στο άνοιγμα της ρωσικής αγοράς. Χάρις στις δικές του ενέργειες πρωτοήρθαν Ρώσοι τουρίστες στο νόμο και ο προορισμός μας έγινε η πρώτη τους επιλογή για πολλά χρόνια.

Ο Μπόρις Μουζενίδης έφυγε ξαφνικά από κοντά μας και άδικα, ενώ είχε πολλά σχέδια ακόμα για τον τουριστικό μας κλάδο. Ευγενής ως άνθρωπος, σε κάθε του βήμα, άριστος επιχειρηματίας, αναγνωρισμένος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είχε πάντοτε ως οδηγό του την αγάπη για τη φιλοξενία και τα ταξίδια. Αν και αυτοδημιούργητος, οι πολλές επιτυχίες του στον επιχειρηματικό στίβο έδωσαν σημαντική ώθηση στην οικονομική μας ανάπτυξη.

Ο τουρισμός μας έχασε ένα από τα αξιότερα τέκνα του, στη σύγχρονη ιστορία του.

Θα διατηρήσουμε άσβεστη την εικόνα του.

Αιωνία η μνήμη του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, στη Διοίκηση και σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου Μουζενίδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπ. Μουζενίδης: Ποιος ήταν ο οραματιστής του ελληνικού τουρισμού που έφυγε από τη ζωή

Θλίψη στον τουρισμό- Πέθανε o Μπόρις Μουζενίδης

ΣΕΤΕ – ΞΕΕ: Συλλυπητήρια μηνύματα για Μπόρις Μουζενίδη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top