Εύβοια: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές για τον θάνατο των εργατών

Εύβοια: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές για τον θάνατο των εργατών

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές στις οποίες είχε προχωρήσει νωρίτερα η αστυνομία για το τραγικό δυστύχημα στην Ερέτρια της Εύβοιας, όπου τρία μέλη συνεργείου εργολάβου έχασαν τη ζωή τους όταν χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ έκαναν εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ.

Πρόκειται για έναν εργοδηγό, έναν μηχανικό καθώς και την επιβλέπουσα του έργου, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Την ίδια ώρα, ο τέταρτος εργάτης είναι τραυματισμένος σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας που είχε αναλάβει το έργο

«Η Διοίκηση και οι άνθρωποι του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ και της εταιρείας ΑΚΤΩΡ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το τραγικό δυστύχημα στο Γυμνό Ερέτριας, που είχε ως αποτέλεσμα το χαμό τριών συναδέλφων μας, και τον τραυματισμό ενός ακόμα. Από την πρώτη στιγμή εκπρόσωποι της εταιρείας έσπευσαν στην περιοχή προκειμένου να ενημερωθούν για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, και βρίσκονται σε απόλυτη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνει, δε, πως «εκφράζει τη δέσμευσή της να σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και του τραυματία συναδέλφου μας, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ