Φωτογράφηση γάμου μετά το μυστήριο ή… nextdayshooting;

Φωτογράφηση γάμου μετά το μυστήριο ή… nextdayshooting;

Η Θεσσαλονίκη θεωρείται η πόλη του έρωτα! Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται! Η πόλη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά! Όχι τυχαία, αφού η νύφη του Θερμαϊκού είναι στολισμένη κυριολεκτικά με πανέμορφες περιοχές, γραφικές γειτονιές και σημεία που αναδύουν ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Πολλά ζευγάρια από τη συμπρωτεύουσα που αποφασίζουν να παντρευτούν, γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι η φωτογράφηση γάμου στη Θεσσαλονίκη είναι από τις κορυφαίες στιγμές σε όλη τη διαδικασία.

Αν ο γάμος γίνει σε κάποιο μέρος εκτός κέντρου ή κοντά στην παραλία, και ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα, αρκετά ζευγάρια δεν χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο φωτογράφος έχει συνεννοηθεί με το ζευγάρι έτσι ώστε να αξιοποιήσουν ιδανικά τον εξωτερικό χώρο στην εκκλησία ή στο κοντινότερο σημείο που προσφέρει ένα όμορφο σκηνικό με θέα.

Φωτογράφηση γάμου: Nextdayshooting

Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο πλέον, πολλοί νεόνυμφοι να προτιμούν να αποφύγουν την επίσημη φωτογράφηση γάμου την ίδια μέρα με το μυστήριο. Όπως όλοι γνωρίζουμε, άλλωστε, η φωτογράφηση γάμου είναι ένα ξεχωριστό και μοναδικό γεγονός, που κάθε ζευγάρι πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να απολαύσει!

Ιδιαίτερα με τις επιλογές που δίνει η Θεσσαλονίκη, θα είναι ίσως κρίμα να προσπαθήσουν να χωρέσουν όλα μαζί την ίδια μέρα, με συνέπεια να μην έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό τον λόγο, πολλά ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τη φωτογράφηση γάμου στη Θεσσαλονίκη, σε διαφορετική μέρα όμως από τον γάμο, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο με την άνεσή τους στις απαιτήσεις της φωτογράφησης.

Όσοι είναι αυτής της… δεύτερης τακτικής έχουν σίγουρα πολλές επιλογές στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν εξαρτώνται από το μέρος όπου βρίσκεται η εκκλησία. Από τα μαγευτικά κάστρα, μέχρι την παραλία και από το φράγμα της Θέρμης, μέχρι… τα Λαδάδικα, τα σενάρια που μπορούν να υλοποιηθούν, είναι πολλά και εντυπωσιακά!

Άλλωστε, αυτό χαρίζει και μια ιδιαίτερη χροιά σε κάθε φωτογραφία γάμου στη Θεσσαλονίκη: η ποικιλομορφία της πόλης μπορεί να συνοδέψει αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για κάθε ζευγάρι!

Ο Γιώργος Φωτιάδης είναι επαγγελματίας φωτογράφος – φωτορεπόρτερ από το 1993. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει την φωτογραφική κάλυψη γάμων και βαπτίσεων πανελλαδικά. Περισσότερες πληροφορίες στο www.georgefotiadis.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ