ΓΝΘ Παπαγεωργίου: Μερίδες φαγητού από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος

ΓΝΘ Παπαγεωργίου: Μερίδες φαγητού από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος

Σε μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης προς το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου προχώρησε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, προσφέροντας ένα πλήρες μενού για γιατρούς και νοσηλευτές.

Το φαγητό, που προετοιμάστηκε σε εργαστήριο της Λέσχης Αρχιμαγείρων υπό τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας, παραδόθηκε σε ειδική συσκευασία, μέσα σε αποστειρωμένα δοχεία.

Η παράδοση των μερίδων έγινε το μεσημέρι από εκπροσώπους της Λέσχης, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Νοσοκομείου Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη.

«Με αυτή τη συμβολική πράξη, θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την προσφορά όλων σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας”, ανέφερε ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος Δημήτρης Κυριακόπουλος.

Ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης ευχαρίστησε τη Λέσχη για την ευγενική προσφορά και την ευαισθητοποίηση.

Η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων που παρέδωσε το φαγητό αποτελούνταν από τον πρόεδρο της Λέσχης Δημήτρη Κυριακόπουλο, τον αντιπρόεδρο Χρήστο Γκότση, τα μέλη Κυριάκο Πυλίγκο, Βασίλη Μαλτά και Μιχάλη Παπαδάκη, καθώς και την σεφ και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Κική Εμμανουηλίδου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ