Γρ. Δημητριάδης: Δίνει λύσεις και σε θέματα της περιφέρειας

Γρ. Δημητριάδης: Δίνει λύσεις και σε θέματα της περιφέρειας

Ευήκοα ώτα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού βρίσκει για τα προβλήματά της η ελληνική περιφέρεια, καθώς ο γενικός διευθυντής του Γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης αποδεικνύει καθημερινά πως δεν νοιάζεται μόνο για τα λεγόμενα «υψηλής πολιτικής» θέματα, αλλά και για ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ανά την επικράτεια προσπαθώντας να δώσει άμεσες λύσεις.

Έτσι, λοιπόν, ο κ. Δημητριάδης απέστειλε δύο ολοκαίνουργιους απινιδωτές στα Γρεβενά ανταποκρινόμενος άμεσα στο σχετικό αίτημα του Δήμου που έφτασε πρόσφατα στο γραφείο του.

Οι απινιδωτές πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες αθλητικών δομών του Δήμου, ενώ στη σημασία τους αναφέρεται με την ευχαριστήρια επιστολή του ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης.

«Εκ μέρους όλων των δημοτών, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το Πρωθυπουργικό Γραφείο και ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για την άμεση ανταπόκρισή του σε σχετικό αίτημά μας», αναφέρει ο κ. Δασταμάνης και προσθέτει: «Οι πολύτιμες αυτές ιατρικές συσκευές, που έχουν ήδη παραληφθεί, θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες στο Δημοτικό Στάδιο “Μίλτος Τεντόγλου” και στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών, παράσχοντας αποτελεσματικά και ανά πάσα στιγμή τις πρώτες βοήθειες, προστατεύοντας έτσι την υγεία των αθλούμενων συνδημοτών μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γρ. Δημητριάδης: «Άριστα» και στα… ψηφιακά projects

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top