Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης: Αιφνιδιαστική υπαναχώρηση του ιδιώτη εκμισθωτή των – Τι λέει η ΤΙΕΔΑ

Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης: Αιφνιδιαστική υπαναχώρηση του ιδιώτη εκμισθωτή των – Τι λέει η ΤΙΕΔΑ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη (31/5) ο δήμος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει για την αιφνιδιαστική δήλωση υπαναχώρησης του ιδιώτη εκμισθωτή των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης.

Στην ανακοίνωση ο Δήμος κάνει λόγο ουσιαστικά για την ακύρωση της επαναλειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών λίγες ώρες μάλιστα πριν συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και χρειαστεί να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις όπως αυτές έχουν ζητηθεί και από την αντιπολίτευση.

Επιπλέον, κάνει λόγο για μία οικονομική ζημιά ύψους 24.000€ για τους ιδιώτες επενδυτές και χρεώνει την εξέλιξη αυτή στην αντιπολίτευση.

Παρακάτω η αναλυτική την ανακοίνωση της Διοίκησης της ΤΙΕΔΑ:

«Ως Διοίκηση και προσωπικό της ΤΙΕΔΑ, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους δημότες και τους επισκέπτες μας, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που διακρίνεται τόσο από ασφαλή χρήση, όσο και μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη διαμονή. Καθαρίσαμε, ομορφύναμε, αναβαθμίσαμε, εξασφαλίσαμε και προετοιμάσαμε τις υποδομές μας για τη φετινή περίοδο, οδηγούμενοι από σεβασμό και ευθύνη για το έργο που έχουμε αναλάβει.

Σήμερα όμως, αναγκαζόμαστε απογοητευμένοι, να ενημερώσουμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες, πως η επαναλειτουργία των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης, αναστέλλεται, ή καλύτερα, ακυρώνεται, μετά από σχετική επιστολή των εκπροσώπων της εταιρείας που είχε αναλάβει σύμφωνα με σχετικό διαγωνισμό, την αναβάθμιση και εκμετάλλευση των Λουτρών. Αιτία αυτής της υπαναχώρησης (που μάλιστα στοιχίζει στον ιδιώτη το ποσό της εγγύησης συμμετοχής που κατέβαλλε, ύψους 24.000€), είναι το εχθρικό κλίμα που προκλήθηκε από την αβυσσαλέα επίθεση της αντιπολίτευσης, απέναντι στη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, καθώς επεκτάθηκε μέσα από πληθώρα μέσων, ακόμα και στους ντόπιους επενδυτές που ήθελαν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να προσφέρουν τα χρήματα και την εμπειρία τους στον τόπο.

Σε μια ελεύθερη αγορά, οι επενδυτές είναι αυτοί που αναλαμβάνουν το επιχειρηματικό ρίσκο μιας πιθανής αποτυχίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν να προστατέψουν, τόσο τα χρήματά τους, όσο και τη φήμη τους, διατηρώντας τις καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφονται καθημερινά. Αυτές τις σχέσεις δηλητηρίασε εσκεμμένα με τις τακτικές της η αντιπολίτευση, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, στο βωμό μιας αήθους και αδιάφορης για τον τόπο, αντιπολιτευτικής προσπάθειας. Δυστυχώς είναι καλοί στο καταστροφικό έργο τους. Μόνο εκεί είναι «καλοί». Ευτυχώς όμως για όλους μας, δεν είναι αρκετό. Γιατί η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, έχει αποδείξει ξανά και ξανά, πως πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνά τις προκλήσεις και να βγαίνει νικήτρια για το καλό του Δήμου και όλων των Δημοτών.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας για την εξασφάλιση μιας καλύτερης καθημερινότητας για όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Gourmand World Cookbook Award στον Βαγγέλη Δρίσκα για το «Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική»

ΚΜΟΠ: Νέο πρόγραμμα συμπεριληπτικής σεξουαλικής εκπαίδευσης παρουσίασαν η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής  

10th Digital Banking Forum: «The fintech era» 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top