Ιερός Λόχος: Οι αναρχικοί δεν ισοπέδωσαν τίποτα

Ιερός Λόχος: Οι αναρχικοί δεν ισοπέδωσαν τίποτα

Διαψεύδει με ανακοίνωση τους ο Ιερός Λόχος 2012 τον ισχυρισμό αναρχικών που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου για επίθεση στις εγκαταστάσεις όπου θα πραγματοποιηθεί το διήμερο εθνικιστικό κάμπινγκ της οργάνωσης στη Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει ο Ιερός Λόχος, “Και όντως αποτελεί έκπληξη για εμάς καθώς οι ομάδες προεργασίας βρίσκονται ήδη στον χώρο όπου θα διεξαχθεί το 3ο Εθνικιστικό Διήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής! Και φυσικά απολύτως τίποτε δεν «ισοπέδωσαν» ούτε τόλμησαν ποτέ να εμφανιστούν αναρχικοί, ούτε καν η «μυρωδιά» τους (γιατί ως γνωστό δεν τα πάνε πολύ καλά με το νερό και από την απλυσιά μυρίζουν!)

Ένα ακόμη “κατόρθωμα” των μπούφων αναρχικών που μας προκαλεί γέλιο και αγανάκτηση!
Γέλιο διότι όπως αναφέρουν οι «δον κιχώτες» έσπασαν ένα άδειο τροχόσπιτο (όντως τρομερή παλικαριά θέλει!) και αγανάκτηση γιατί κατέστρεψαν την περιουσία κάποιου αθώου ανθρώπου.
Οι αναρχικοί λοιπόν καταστρέφοντας (όπως οι ίδιοι ανακοινώνουν) ιδιωτικό χώρο κάποιου που προφανώς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, νόμιζαν ότι καταστρέφουν τις «εγκαταστάσεις του Ιερού Λόχου 2012»!!!
Λάθος πληροφορίες είχαν “οι ατρόμητοι” που επιτέθηκαν (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται).
Ο σύλλογος μας είναι ένας αυτοχρηματοδοτούμενος φορέας που από τα ελάχιστα έσοδα μας σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να διαθέτουμε εγκαταστάσεις κάμπινγκ στην Χαλκιδική!!!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρεται επίσης στη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη κατασκήνωση θα διεξαχθεί κανονικά και με την λήξη του διημέρου θα δημοσιευτούν και φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαλκιδική: Αναρχικοί έκαναν “ντου” στο κάμπινγκ του “Ιερού Λόχου” 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ