Ιωαννίδης: Νέες πολιτικές για την επιχειρηματικότητα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ιωαννίδης: Νέες πολιτικές για την επιχειρηματικότητα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στην τηλεδιάσκεψη με θέμα «Enterpreneurship in the era of Covid-19» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Συντονιστής COVID-19 του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Μανώλης Ιωαννίδης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

H τηλεδιάσκεψη διοργανώνεται με πρωτοβουλία του κ. Ιωαννίδη και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Πεύκης και Επιχειρηματικότητας, Παναγιώτη Ιωάννου. Θα συμμετέχουν 30 αντιδήμαρχοι και γενικοί γραμματείς από περίπου 20 δήμους από όλη τη χώρα και θα συζητήσουν για την επιχειρηματικότητα κατά την περίοδο της πανδημίας και για το πώς ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τα οικονομικά των επιχειρήσεων αλλά και των δήμων.

«Η αυτοδιοίκηση χρειάζεται νέες πολιτικές που θα βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη των start up επιχειρήσεων», είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Η δίωρη τηλεδιάσκεψη θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι πολίτες ζωντανά (https://stream.distemicha.com/player/?channel=wggkcpjvuxxrvu), ενώ θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να αποστέλλουν τα δικά τους ερωτήματα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Μανώλης Ιωαννίδης στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ