Καμάρα: Αντιπολεμικές και υπέρ καταλήψεων συγκεντρώσεις (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Καμάρα: Αντιπολεμικές και υπέρ καταλήψεων συγκεντρώσεις (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη μέλη της εξωκοινοβουλευτικης αριστεράς και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην Καμάρα συγκεντρώθηκαν τα μέλη της εξωκοινοβουλευτικης Αριστεράς προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στον πόλεμο. Σύμφωνα με τα κείμενα που μοίρασαν στους πολίτες «οι λαοί σε Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται αντιμέτωποι με τον μεγάλο και αυξανόμενο κίνδυνο στρατιωτικών “επεισοδίων” η ακόμα και μιας σύγκρουσης, εξαιτίας του ανταγωνισμού των δύο αστικών τάξεων που φτάνει πάλι σε επικίνδυνα επίπεδα».

Και καταλήγουν αναφέροντας πως «για μια δημοκρατικά σχεδιασμένη οικονομία η οποία θα φροντίζει για τις κοινωνικές ανάγκες και την προστασία του περιβάλλοντος. Με κυβερνήσεις των εργαζομένων που θα εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα περιφερειακής συνεργασίας με πνεύμα αδελφικής αλληλεγγύης».

Οι διαδηλωτές τηρώντας στην πλειοψηφία τους τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον κορωνοϊό, διάβασαν κείμενα μέσω τηλεβόα τα οποία εναντιώνονται στην πολιτική των κυβερνήσεων Ελλάδας – Τουρκίας, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Στον ίδιο χώρο αναμένεται να πραγματοποίησαν σε λίγο συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου για να εκφράσουν τη στήριξη σε όλες τις μορφές καταλήψεων: Και των στεγαστικών που πρόσφατα εκκενώθηκαν από επιχειρήσεις της αστυνομίας αλλά και των μαθητικών.

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική στο σημείο, ενώ η κυκλοφορία δεν διακόπηκε.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το GRTimes.gr:

UPDATE: 14.07

Αυτή την ώρα τα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής που πραγματοποιούν την αντιπολεμική διαμαρτυρία προχωρούν και σε πορεία διαμαρτυρίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes:

UPDATE: 14.43 

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία διμαρτυρίας.

Νωρίτερα ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε μοτοπορεία στην περιοχή της Μπότσαρη (δείτε εδώ το ρεπορτάζ του GRTimes.gr)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ