Καμπάνης: Τι αλλάζει για Επιστρεπτέα και «ΓΕΦΥΡΑ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Καμπάνης: Τι αλλάζει για Επιστρεπτέα και «ΓΕΦΥΡΑ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Φως» στο νέο πακέτο μέτρων για τις πληττόμενες από τον κορωνοϊό επιχειρήσεις έριξε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βασίλης Καμπάνης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Ο κ. Καμπάνης αναφέρθηκε αναλυτικά στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή και στη μη επιστροφή μέρους της χρηματοδότησης για τους πρώτους τρεις κύκλους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7, αλλά και στις περιόδους αποπληρωμής των Επιστρεπτέων Προκαταβολών.

Επίσης ο πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ εξήγησε πώς ακριβώς θα λειτουργήσει το καθεστώς στήριξης των επιχειρήσεων υπό τη μορφή επιδότησης επί των παγίων δαπανών κι έδωσε το περίγραμμα του νέου προγράμματος επιδότησης επιχειρηματικών δανείων, «ΓΕΦΥΡΑ 2».

Τέλος, ο κ. Καμπάνης αναφέρθηκε στη διαδικτυακή συνάντηση που διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα με τη συμμετοχή του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Φώτη Κουρμούση, αλλά και στο πώς μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά οι ενδιαφερόμενοι.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Βασίλης Καμπάνης στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ