Καπάνι: Εντολή εισαγγελίας να τηρηθούν οι οδηγίες του ΕΦΕΤ

Καπάνι: Εντολή εισαγγελίας να τηρηθούν οι οδηγίες του ΕΦΕΤ

Να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση των οδηγιών που έδωσε ο ΕΦΕΤ για να καταστεί ασφαλής η αγορά στο «Καπάνι» ζήτησε ο προϊστάμενος εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης από τον πρόεδρο των επαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Χρήστο Νικολόπουλο αλλά και από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης Θανάση Παππά κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους σήμερα.

Ρεπορτάζ Αλέξης Αλεξιάδης 

Η εισαγγελία κατέστησε σαφές σε αυστηρούς τόνους ότι αν δεν γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά των επιχειρηματιών και του δήμου, όσα καταστήματα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα κλείσουν.

Έδωσε μάλιστα μία μικρή προθεσμία για μετά τις εκλογές. “Εξήγησα ότι έχουμε και κακούς επιχειρηματίες, έχουμε όμως και πολλούς καλούς και δεν είναι καλό να τους παίρνει όλους η μπάλα. συμφωνήσαμε ότι όποιος δεν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του ΕΦΕΤ θα απομακρυνθεί από την αγορά” δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Νικολόπουλος. Εκτίμησε ότι γενικός κίνδυνος για την αγορά δεν υπάρχει και πως πιστεύει ότι ο δήμος θα κάνει αυτά που πρέπει για τη συνολική εικόνα της αγοράς έτσι ώστε να μην υφίσταται πλέον θέμα καταλληλότητας.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης είπες πως έχει ήδη δώσει εντολή στις υπηρεσίες του δήμου για να ξεκινήσουν βελτιώσεις στο φωτισμό, την αποκομιδή για τις λακκούβες κ.α, διαβεβαιώνοντας ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να βελτιωθεί η κατάσταση. “το ίδιο ελπίζω και φαντάζομαι ότι θα κάνουν και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, διότι πρέπει να αποδείξουμε στον ΕΦΕΤ ότι υπάρχουν βελτιώσεις οι οποίες είναι ουσιαστικές και προφανώς δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία της αγοράς” σημείωσε ο κ.Παππάς

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ