Καρανταγλής: Ένα στα 5 παιδιά θα υποστούν σεξουαλική κακοποίηση (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Καρανταγλής: Ένα στα 5 παιδιά θα υποστούν σεξουαλική κακοποίηση (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ένα στα πέντε παιδιά, κάποια στιγμή της ζωής του, θα υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Νομού Θεσσαλονίκης Νίκος Καρανταγλής, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Η «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών και Εφήβων: Από την Πρόληψη ως την Αντιμετώπιση. Ο Ρόλος του Παιδιάτρου» θα συζητηθεί στη διάρκεια διαδικτυακής ημερίδας που διοργανώνει η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας και του Οργανισμού Βρεφικής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Απριλίου, στις 10 το πρωί. Το πρώτο μέρος της θα μεταδοθεί με live streaming μέσα από την επίσημη σελίδα της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης στο Facebook καθώς και από την επίσημη σελίδα της Πηγής Παιδείας σε Facebook και ΥοuTube και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Επίσης ο κ. Καρανταγλής αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας στον εμβολιαστικό προγραμματισμό των παιδιών, επισημαίνοντας πως το κενό στα εμβόλια πρέπει να καλυφθεί γρήγορα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Νίκος Καρανταγλής στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ