Κορωνοϊός: Ασυμπτωματικός ιερέας τέλεσε μνημόσυνο

Κορωνοϊός: Ασυμπτωματικός ιερέας τέλεσε μνημόσυνο

Σε “αναμμένα κάρβουνα” οι κάτοικοι γνωστού χωριού σε περιφερειακό δήμο της δυτικής Μαγνησίας, μετά την γνωστοποίηση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό ο ιερέας του χωριού.

Την Παρασκευή μάλιστα έγιναν rapid test από τον ΕΟΔΥ στο πλαίσιο ιχνηλάτησης, και από τα 35 περίπου δείγματα που ελήφθησαν, τα τέσσερα φέρονται θετικά, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας του ενοριακού ναού του χωριού δεν γνώριζε ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και παραβρέθηκε σε τελετή μνημόσυνου σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Όταν παρουσίασε συμπτώματα ενημέρωσε σχετικά τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή προκειμένου να λάβουν τα μέτρα τους. Μάλιστα σε ορισμένους απέστειλε και τις «πατρικές του ευχές» ως ιερωμένος ευχόμενος «ο καλός Θεός σύντομα να πάρει αυτόν τον πειρασμό (σ.σ. εννοεί τον κορωνοϊό) και να μας οδηγήσει όλους σε μετάνοια..!!!».

Ο κληρικός έχει ήπια συμπτώματα και μετά από οδηγίες των γιατρών είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ επίσης σε αυτοπεριορισμό είναι και τα άτομα της οικογένειάς του.

Πηγή:taxydromos.gr

(φωτογραφία αρχείου)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ