Κοζάνη: Κλειστά όλα τα σχολεία λόγω βλάβης στην τηλεθέρμανση

Κοζάνη: Κλειστά όλα τα σχολεία λόγω βλάβης στην τηλεθέρμανση

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στην πόλη της Κοζάνης, όπως επίσης στη ΖΕΠ και την Χαραυγή, λόγω βλάβης της Τηλεθέρμανσης.

Την απόφαση αυτή πήρε η δημοτική αρχή, καθώς αύριο δε θα λειτουργεί η Τηλεθέρμανση εξαιτίας της βλάβης που προέκυψε σε κεντρικό αγωγό, με αποτέλεσμα να έχει βγει εκτός λειτουργίας όλο το σύστημα της τηλεθέρμανσης.

Η προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η παροχή θέρμανσης θα αποκατασταθεί μέχρι αύριο αργά το βράδυ.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ημερήσια και Εσπερινά Γυμνάσια, ΓΕ.Λ ΕΠΑ.Λ) στην πόλη της Κοζάνης πως τη Δευτέρα 18.10.2021 τα μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως με τηλεκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας webex, όπως προβλέπεται σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος.

Πηγή: ertnews.gr

(Φωτογραφία αρχείου)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top