Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα (14/6) σε Επανομή και Περαία λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα (14/6) σε Επανομή και Περαία λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανάγκη γυρισμάτων κινηματογραφικής ταινίας θα πραγματοποιηθούν στις κοινότητες Περαίας και Επανομής του δήμου Θερμαϊκού για το διάστημα από 14-6-2022 έως και 17-6-2022.

Πρόκειται για ταινία μικρού μήκους με τίτλο “θερμοκήπιο”, η οποία αποτελεί πτυχιακή εργασία εργασία ομάδας φοιτητών για το Τμήμα Κινηματογράφου της σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ με επιβλέποντα καθηγητή τον παραγωγό κ. Κώστα Κεφάλα.

Όλοι οι συντελεστές φοιτούν στη Σχολή Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. στο Τμήμα Κινηματογράφου και ταινίες τους έχουν βραβευτεί σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τα γυρίσματά θα πραγματοποιηθούν κατά κύριο λόγο στον δήμο Θερμαϊκού και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α. Την Τρίτη, 14 Ιουνίου, από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 στο δήμο Θερμαϊκού (περιοχή Ραντάρ) και, συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μεταμορφώσεως με Επ.Οδό Μηχανιώνας – Πλαγιαρίου διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, περιστασιακά και για ολιγόλεπτα χρονικά διαστήματα.

Β. Την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 στην Δημοτική Κοινότητα Επανομής και, συγκεκριμένα, στην οδό Νέο Πάρκο Επανομής (Προέκταση Καβαρντίνα) στο δρόμο περιφερειακά της Δημοτικής Αγοράς.

Γ. Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 στο δήμο Θερμαϊκού (περιοχή Ραντάρ) και, συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μεταμορφώσεως με Επ.Οδό Μηχανιώνας – Πλαγιαρίου διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και μόνο στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Δ. Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, διακοπή της κυκλοφορίας από τις 20:00 μέχρι τις 21:30 στη Δημοτική Κοινότητα Επανομής και, συγκεκριμένα, στην περιοχή Στριβό μεταξύ των οδών Ανώνυμη (Σιλό) και Αγ.Παντελεήμωνα.

Σε περίπτωση που απαιτηθεί οποιαδήποτε τροποποίηση ή συμπλήρωση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, καθώς και της αντίστοιχης σήμανσης, εξαιτίας έναρξης ή εξέλιξης άλλων έργων εντός των ανωτέρω οδών, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καφεκοπτεία Λουμίδης: Η Αθήνα αλλάζει όπως και ο καφές της

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι δεν πιστεύει στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Κώστας Σκρέκας: Η Ελλάδα καθιερώνεται ως ενεργειακός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top