Κύπρος: Άναψε τσιγάρο στο αεροπλάνο και χαστούκισε την αεροσυνοδό που του έκανε παρατήρηση

Κύπρος: Άναψε τσιγάρο στο αεροπλάνο και χαστούκισε την αεροσυνοδό που του έκανε παρατήρηση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε πτήση που έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Την ώρα που οι επιβάτες αποβιβάζονταν από το αεροπλάνο, 47χρονος επιβάτης, ενώ βρισκόταν στις σκάλες του αεροσκάφους, άναψε τσιγάρο. Αεροσυνοδός, που βρισκόταν στη σκάλα, του έκανε παρατήρηση να σβήσει το τσιγάρο, επειδή υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης, αφού το αεροσκάφος εκείνη την στιγμή ανεφοδιαζόταν.

Ο 47χρονος άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα η αεροσυνοδός να αρπάξει το τσιγάρο από το στόμα του και να το σβήσει σύμφωνα με το sigmalive.com., που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τότε ο άνδρας τη χαστούκισε και συνέχισε να φωνάζει, ενώ άναψε δεύτερο τσιγάρο.

Η αεροσυνοδός προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του 47χρονου ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της παραβίασης απαγόρευσης καπνίσματος, κοινής επίθεσης και πρόκλησης ανησυχίας.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top