Κυρανάκης: Έδωσε στον «αέρα» τα στοιχεία πολίτη που ξυλοκοπήθηκε

Κυρανάκης: Έδωσε στον «αέρα» τα στοιχεία πολίτη που ξυλοκοπήθηκε

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης ως προσκεκλημένος σε πρωινή εκπομπή, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε χθες στη Νέα Σμύρνη, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου, Άκη Παυλόπουλου.

Ο κ. Κυρανάκης ανέφερε πως «κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει μια απαράδεκτη εικόνα ό,τι και να έχει κάνει αυτός ο κύριος ο οποίος συλλαμβάνεται. Δεν μπορεί να ξυλοκοπείται έτσι».  Πρόσθεσε δε, ότι: «Ο κύριος ο συγκεκριμένος που συλλαμβάνεται κάτι έχει κάνει και θα σας το πω αμέσως μετά» και στη συνέχεια αποκάλυψε τα στοιχεία του συγκεκριμένου πολίτη. Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος αντέδρασε καθώς η δημοσιοποίηση στοιχείων συνιστά παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός προσπάθησε να πάρει το όπλο του αστυνομικού, δικαιολογώντας ουσιαστικά την αστυνομική βία σε βάρος του.

«Προσπάθησε να αποσπάσει επιχειρησιακό όπλο της αστυνομίας πριν το γεγονός που καταγράφηκε στις κάμερες», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης δίνοντας στη συνέχεια τα στοιχεία του νεαρού στον αέρα.

«Η ενημέρωση που έχουμε για τον συγκεκριμένο είναι ότι λέγεται [….]» είπε ο κ. Κυρανάκης με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει λέγοντας: «Μη λέτε το όνομά του».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε, σημειώνοντας «ανήκει στην Ταξική Αντεπίθεση και συμμετείχε στην επίθεση που έγινε στο υπουργείο Υγείας προ ημερών για τον Κουφοντίνα, τον τρομοκράτη δολοφόνο».

«Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που κάνατε» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Κυρανάκη να λέει ταυτόχρονα «Και συνεχίζω…».

Πηγή: dikaiologitika.gr 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ