Λιάγκας για Φιλιππίδη: Αν όλες λένε ψέματα και ο Πέτρος αλήθεια, τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία

Λιάγκας για Φιλιππίδη: Αν όλες λένε ψέματα και ο Πέτρος αλήθεια, τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία

«Για πρώτη φορά ακούμε τι ισχυρίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης» είπε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε: «Αυτό που βλέπουμε τώρα από την μεριά του Πέτρου Φιλιππίδη με έχει σοκάρει, είναι αυτό που παραδέχεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του, ενώ ήταν και παντρεμένος, είχε πάρα πολλές ερωτικές περιπτύξεις. Δεν μας ενδιαφέρει, αλλά είναι ένα σημείο, που το λέει ο ίδιος».

Το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης σχολίασαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» οι παρουσιαστές με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται: «Κάθονται και λένε εκατό γυναίκες ψέματα;».

«Δεν μιλάμε για μία περίπτωση, μιλάμε για πολλές περιπτώσεις γυναικών, που λένε πανομοιότυπα πράγματα. Και κάθομαι και λέω για τον κύριο Φιλιππίδη, βρέθηκε ξαφνικά το σύμπαν των γυναικών, που θέλουν να τον καταστρέψουν και κάθονται και λένε και οι εκατό ψέματα;» διερωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αν το έχουν καταφέρει αυτό και είναι η αλήθεια του Πέτρου και όλες λένε ψέματα, εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Τι αναφέρει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο απολογητικό του υπόμνημα

Στο πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, το οποίο δημοσίευσε την Κυριακή 19/9 η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν και αφορούν βιασμό και απόπειρες βιασμού κάνοντας λόγο για σχέδια εκδίκησης εναντίον του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ