Μαθητές δεν πήγαν στο σχολείο γιατί δεν έβρισκαν self test!

Μαθητές δεν πήγαν στο σχολείο γιατί δεν έβρισκαν self test!

Πρόβλημα διαθεσιμότητας των self test εντοπίστηκε σε νησί με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να μην μπορούν να επιστρέψουν στα θρανία!

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα προέκυψε στη Σαντορίνη όπου οι μαθητές δεν μπόρεσαν να μπουν στις τάξεις τους, καθώς δεν έβρισκαν να αγοράσουν τα αυτοδιαγνωστικά τεστ στα φαρμακεία του νησιού.

«Σε σύνολο 302 μαθητών Λυκείου δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν 70, εκ των οποίων επιβεβαιωμένα οι 60 δεν έβρισκαν να προμηθευτούν τα self test» είπε στο OPEN ο Μανώλης Καραμολέγκος, διευθυντής Λυκείου Θήρας.

Όπως είπε ο διευθυντής υπήρχε κακός προγραμματισμός στη διανομή. «Δεν έπρεπε να δοθούν απευθείας όλα τα self test που προβλέπονται» ανέφερε ο κ. Καραμολέγκος. «Από χθες έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα, πιστεύω ότι από σήμερα θα ομαλοποιείται η κατάσταση. Έχουν αποσταλεί τα καινούργια, υποθέτω σε αυτή την παρτίδα θα είναι όλα τακτοποιημένα» πρόσθεσε.

Δυστυχώς, όπως είπε, οι μαθητές δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν τα μαθήματα, ενώ διαβεβαίωσε πως οι απουσίες τους δεν θα μετρήσουν.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ