Μελέτη για το Μετρό Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια του κοινού

Μελέτη για το Μετρό Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια του κοινού

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. ζητάει τη συμβολή των πολιτών στο πλαίσιο εκπόνησης της Μελέτης Ανάπτυξης Μετρό Θεσσαλονίκης. Συνεργεία της Εταιρείας, μεταξύ 1-31 Αυγούστου, θα απευθύνονται σε πολίτες για τη συλλογή δεδομένων που θα χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό των αναγκών σε μετακινήσεις και έργων υποδομών.

Το κείμενο της εν λόγω ανακοίνωσης:

“Στο πλαίσιο του επικαιροποιημένου Σχεδίου Μεταφορών με χρονικό ορίζοντα εικοσαετίας, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. διαμορφώνει το Σχέδιο Ανάπτυξης Δικτύου Μετρό στη Θεσσαλονίκη, βασιζόμενη στα αποτελέσματα του έργου «Μελέτη Ανάπτυξης Μετρό Θεσσαλονίκης (ΜΑΜΘ)».

Για την εκπόνηση της εν λόγω Μελέτης, η οποία λαμβάνει υπόψην όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα και την Περιαστική Ζώνη της Θεσσαλονίκης (συνολικού πληθυσμού 1.110.000 κατοίκων), απαιτείται η συλλογή δεδομένων που θα χρησιμοποιηθούν στον προσδιορισμό των αναγκών σε μετακινήσεις και των απαιτούμενων έργων υποδομής στη Θεσσαλονίκη. Για το λόγο αυτό, εξειδικευμένα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας με διακριτικά της Αττικό Μετρό Α.Ε. θα απογράφουν τα νοικοκυριά σε δειγματοληπτικά επιλεγμένα σημεία της Περιοχής Μελέτης στο χρονικό διάστημα από 1 έως 31 Αυγούστου 2021, με σκοπό τη δημιουργία καταλόγων δειγματοληψίας για την περαιτέρω εκπόνηση Έρευνας Νοικοκυριών.

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. σας ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία, την κατανόηση και τη συμβολή σας στη μεγάλη αυτή έρευνα που πρόκειται να αναβαθμίσει τις μεταφορές και τη ζωή όλων μας. Η Αττικό Μετρό Α.Ε βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 504 710″.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ