Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Εξώδικο για να αφαιρεθεί η φωτογραφία του από βιβλίο για τη θανατική ποινή

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Εξώδικο για να αφαιρεθεί η φωτογραφία του από βιβλίο για τη θανατική ποινή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, έστειλε εξώδικο μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, στον εκδοτικό οίκο Παπαζήση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου στο «Πρωινό» αφορμή στάθηκε το βιβλίο «Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;» του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου.

Στο εξώφυλλο βρίσκεται από τη μία ο Αριστείδης Παγκρατίδης ως “ο δράκος του Σέιχ Σου”, που είχε εκτελεστεί και από την άλλη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Μιλώντας η δημοσιογράφος με τον καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλο της είπε ότι είχε τις αμφιβολίες του για το εξώφυλλο, ωστόσο η ιδέα ήταν του εκδοτικού οίκου.

«Θέλουμε την αλλαγή του εξωφύλλου. Πέραν από το νομικό σκέλος είναι δικαίωμά του κιόλας να μην θέλει τη χρήση του προσώπου του σε τόσο μεγάλο φάσμα» είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Για όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για σχέση με ανήλικη ο δικηγόρος του πιλότου είπε ότι «δεν προέκυψε ποτέ κάτι τέτοιο. Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί εξώδικο σε συγκεκριμένο site που, πέραν από τις αναλήθειες που γράφει, έχουμε και την αμαύρωση της εικόνας του, χρησιμοποιώντας ψευδή γεγονότα».

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ