Νάουσα: Πράσινο φως για μακροχρόνια εκμίσθωση των 3-5 Πηγαδιών 

Νάουσα: Πράσινο φως για μακροχρόνια εκμίσθωση των 3-5 Πηγαδιών 

Στην έγκριση της πρότασης της διοίκησης του δήμου Νάουσας για μακροχρόνια μίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα ενεκρίθη η πρόταση για διαγωνισμό που θα οδηγήσει στην εύρεση επενδυτικού σχήματος για το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που στήριξαν αυτήν την πρόταση. Ιδιαίτερα δε, αυτούς που κατάφεραν να δουν πέρα από το «πέπλο» των παραταξιακών προτάσεων, την απόλυτη ανάγκη εύρεσης μιας σοβαρής λύσης για τα «3-5 Πηγάδια» και για τον τόπο μας.

Για όσους δεν πείστηκαν να στηρίξουν την πρόταση της διοίκησης μας, να γνωρίζουν ότι θα εργαστούμε σκληρά για να πειστούν στο τέλος και αυτοί. Έστω εκ του αποτελέσματος.

Για μένα προσωπικά και για την διοίκηση του Δήμου μας, η σκληρή δουλειά για το βουνό μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς», ανέφερε σε δήλωση του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top