Νέο τροχαίο με θύμα αρκούδα στην Εγνατία Οδό πριν τα διόδια της Σιάτιστας

Νέο τροχαίο με θύμα αρκούδα στην Εγνατία Οδό πριν τα διόδια της Σιάτιστας

Νέο τροχαίο με θύμα αρκούδα σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό, πριν από τα διόδια της Σιάτιστας, όπως ανέφερε, στο Facebook, ο υπεύθυνος της Εταιρίας Περιβάλλοντος και Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων Νίκος Παναγιωτόπουλος.

“Λίγες μέρες από το τελευταίο ατύχημα στον κάθετο άξονα τής Εγνατίας, βρεθήκαμε χθες βράδυ σε δεύτερο ατύχημα στον κύριο άξονα Γρεβενών-Κοζάνης μόλις λίγα μέτρα από τα διόδια τής Σιάτιστας. Ο χρόνος τα λίγα χιλιόμετρα αλλά και τα συνομήλικα ζώα νεαρά , επιβεβαιώνουν τίς οδηγίες μας για την αυξημένη προσοχή πού απαιτείται αυτήν την εποχή ή διέλευση στα ιδιαίτερα σημεία τής Εγνατίας όπου τονίζονται και με ευδιάκριτη σήμανση . Το άτυχο ζώο στην προσπάθεια του να διασχίσει το οδόστρωμα τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο ΙΧ όχημα.. Χωρίς να γνωρίζουμε περαιτέρω για την κατάσταση τού οδηγού και τού οχήματος , αφού ο οδηγός δεν ήταν στο σημείο παρά ενημέρωσε τον σταθμό διοδίων για το ατύχημα συνεχίζοντας το ταξίδι του. Το πιθανότερο το ζώο να πέρασε εντός του άξονα από την περίφραξη που σημαίνει ότι θα πρέπει να επεκταθεί ή νέα υψηλή περίφραξη και σέ άλλα επικίνδυνα περάσματα ζώων. Το περιστατικό διαχειρίστηκε από την ΟΑΕ τού Αρκτούρου και Καλλιστώς παρουσία τού Δασαρχείου Κοζάνης , τροχαίας Κοζάνης και ομάδας τής Εγνατίας

Η αυξημένη κυκλοφορία τής εποχής ζώων και ανθρώπων απαιτούν μεγάλη προσοχή για την αποφυγή ατυχήματος… ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΡΈΝΟ !!!!”

Προσοχή! Στον παρακάτω βίντεο ακολουθούν σκληρές εικόνες

Φωτογραφία αρχείου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ