Νίκαια: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της 6χρονης – «Σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου»

Νίκαια: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της 6χρονης – «Σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου»

Σε σοκ βρίσκεται ο πατέρας της 6χρονης που έχασε τη ζωή στη σε τροχαίο στη Νίκαια.

Ο πατέρας του κοριτσιού αποκάλυψε πως βιώνει μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς το 2019 έχασε τον αδερφό του, το 2021 την πεθερά του και τώρα την 6χρονη κόρη του.

«Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να περάσει ένας πατέρας, μία οικογένεια… Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος, να αυτοκτονήσει», είπε στην κάμερα του LIVE NEWS.

«Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο, και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν τους άκουγα έκλαιγα. “Γιατί τα παιδιά;” έλεγα. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου», πρόσθεσε.

Ο πατέρας της 6χρονης δήλωσε πως σκοπεύει να δωρίσει τα όργανα της κόρης του.

Σχετικά με την ξαδέρφη της 7χρονης Παναγιώτας, η 12χρονη έχει ένα κάταγμα στην λεκάνη και θα πρέπει να μεταφερθεί για χειρουργείο στο Παίδων, ωστόσο δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει η ανάκριση για τη διευκρίνιση των αιτίων του φρικτού τροχαίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ