Ο “Kirios” Πήτερ Παν… των barbershops

Ο “Kirios” Πήτερ Παν… των barbershops
Θέματα GR Times, Κοινωνία   | 14/07/2020 | 12:15
Στέλλα Βενέρη

Καπνοί γεμίζουν την ατμόσφαιρα. Πρωινές εφημερίδες τοποθετημένες σε πάγκους. Αφροί και φαλτσέτες «έτοιμα» να απογειώσουν τον αντρικό πληθυσμό. Συζητήσεις για στοιχήματα, ποδόσφαιρο, γυναίκες κατακλύζουν τον χώρο. Εικόνες που μας μεταφέρουν στους παλιούς ναούς των ανδρών, τα μπαρμπέρικα.

Μια συνήθεια από τα παλιά που έχει αρχίσει να επανέρχεται. Ο δρόμος για τον ναό των ανδρών έχει ανοίξει, η αισθητική και η ομορφιά αποτελούν πλέον συνήθειες ευχαρίστησης και όχι υποχρέωσης. Barbershop. Μια λέξη με δύο συνθετικά, εκείνο της υπηρεσίας και το άλλο της αγοράς. Μιας αγοράς που τον τελευταίο ένα χρόνο ο Στέφανος Πολύζος προσθέτει τη δική του πινελιά, φέρνοντας την επανάσταση στον τρόπο που ντύνονται οι μπαρμπέρηδες.

«Από μικρό παιδί δεν ήθελα με τίποτα να μοιάζω στον διπλανό μου, δεν ήθελα με τίποτα να έχω ομοιότητες με κανέναν, και δεν αναφέρομαι μόνο στα χαρακτηριστικά, για παράδειγμα του σώματος και του χαρακτήρα, αλλά αναφέρομαι και στην εξωτερική εμφάνιση. Ήθελα να φτιάξω έναν χαρακτήρα που να μην περιμένει μια μέρα της Τσικνοπέμπτης για να νιώσει ο εαυτός του. Να μπορώ να ντύνομαι όπως θέλω. Όταν επιλέγεις τον δρόμο της ελευθερίας, της δικής σου αισθητικής, από παιδί καταλαβαίνεις ότι το χτίσιμο είναι κάτι σπουδαίο. Πάντα ένιωθα σαν τον Πήτερ Παν, που ορίζει τους δικούς του κανόνες, που δεν θέλει να μεγαλώσει και να περιοριστεί στην ενήλικη καθημερινότητα. Ίσως, κάπου εκεί, ως ενήλικας, να μην τα είχα καταφέρει και να τον είχα «στριμώξει» σε μια γωνιά της προσωπικότητάς μου αλλά επανήλθε με τη γέννηση των παιδιών μου. ‘Όταν γεννήθηκαν δεν χρειαζόταν πλέον ούτε να φανταστώ, ούτε να φτιάξω την χώρα του ποτέ, ήταν όλα μπροστά μου. Ξανάνιωσα παιδί, ξαναβρήκα τα άλματα μου, ξαναβρήκα την αισιοδοξία».

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ταξίδι του κ. Πολύζου για το όνειρο, που σήμερα πλέον έχει πάρει «σάρκα και οστά». Συνοδοιπόροι στο ταξίδι του οι αφανείς ήρωες όπως τους χαρακτηρίζει, η γυναίκα του Σμαρώ και όσοι τον βοήθησαν. «Ό,τι και να έχεις στο μυαλό σου, ό,τι και να θέλεις να πετύχεις, μόνος σου δεν μπορείς να το καταφέρεις. Υπάρχουν από πίσω σου αφανείς ήρωες οι οποίοι όμως, όταν σου δίνουν τη πίστη που χρειάζεσαι γίνονται το επίκεντρο σου. Το πείσμα της ζωής που χρειάζεσαι για να ξεκλειδώσεις ένα τεράστιο σύμπαν». Ο δικός του κόσμος ξεκλειδώθηκε και αποτυπώθηκε στον «kirios”. Ρούχα που έχουν ντύσει εκατοντάδες μπαρμπέρηδες ανά τον κόσμο. Πως όμως εμπνεύστηκε την ιδέα;

kirios-στολες

«Παρατηρούσα και καταλάβαινα ότι κάτι λείπει. Δεν ήθελα οι φιγούρες που είναι το επίκεντρο αυτού του κόσμου, να είναι απλά άνθρωποι που κουνάνε τα χεριά τους. Κάθε φορά που παρατηρούσα τους μπαρμπέρηδες σκεφτόμουν χορευτές. Άνθρωποι οι οποίοι είναι ντυμένοι στα μαύρα, ήθελα να τους κάνω την πρόταση για κάτι διαφορετικό, μήπως και καταφέρω να τους βγάλω, πάντα με την έννοια της τέχνης του barber, artistic ένστικτα. Δηλαδή μια κίνηση η οποία είναι απλή θα ήθελα να έχει και την κατάλληλη ενδυμασία, πιο χορευτική και γενικότερα να μην υπάρχει το λεγόμενο «σφίξιμο» της καθημερινότητας. Με ενδιέφερε πάρα πολύ γιατί όταν μιλάμε για ομορφιά στο δικό μου το μυαλό, είναι τραβεστί, είναι drama queen. Ήθελα να βάλω μέσα στον χώρο της ομορφιάς χρώμα, επίπεδο, ιστορία, παράδοση, έθνη, εθνικότητες και γενικότερα μέσα από ένα ρούχο να συνδυάσω πάρα πολλά ένστικτα. Ο τρόπος που εκφραζόντουσαν δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ποδιές δερμάτινες».

Το πορτοκαλί… έξω από τα κάγκελα των φυλακών

Ενάμισι χρόνο πριν, ο «kirios» συστήθηκε στον κόσμο. «Απελευθερώθηκε» από τα δεσμά του μυαλού και ντύθηκε στα πορτοκαλί. Εμπνευσμένο από τις φυλακές του Σαν Κουεντίν, το πρώτο ρούχο έφερε την επανάσταση στον κόσμο των barbershops. Σε απόχρωση του πορτοκαλί, η στολή παραπέμπει στο τελευταίο ρούχο που θα φορέσουν ποτέ ξανά οι θανατοποινίτες της πτέρυγας «death row». «Έπρεπε να βγω στην αγορά με κάτι δυναμικό, με κάτι τόσο στιγματισμένο. Ήθελα να δημιουργήσω ένα ρούχο εκρηκτικό, ροκ, τελείως δυναμικό το οποίο ως πρότινος, είτε είχε συνδυαστεί με στολές κατά τη διάρκεια των αποκριών, είτε είχε συνδυαστεί με τις φυλακές. Από τη μέρα που δημιουργήθηκε έως τώρα έχει τιμηθεί από 40 πολιτείες της Αμερικής και περίπου από 150-160 barbershop στην Ελλάδα. Είναι πραγματικά σπουδαίο κάποιος από ένα μαύρο t-shirt να φοράει κάτι τέτοιο. Είναι επανάσταση» λέει ο κ. Πολύζος.

κιριος-στολη2

Το συνονθύλευμα της επωνυμίας

Ρούχα χαραγμένα με την υπογραφή “Kirios”. Λέξη ελληνική που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και εισχωρεί στα μπαρμπέρικα Αμερικής και Ευρώπης. «Η λέξη “kirios” ήρθε από μόνη της. Είναι το συνονθύλευμα πολλών πραγμάτων. Αντιπροσωπεύει κάτι αντρικό, αναφέρεται στη λέξη gentleman, είναι ελληνικό και το κυριότερο περιέχει και το όνομα της συγχωρημένης της μητέρας μου αλλά και της κόρης μου, Κυριακής. Με συγκινεί να βλέπω να φοράνε στο εξωτερικό ρούχα που έχουν τη λέξη kirios» λέει ο κ. Πολύζος.

Ο «kirios» δεν είναι ακόμη μια σειρά από ρούχα προς μαζική κατανάλωση. Είναι limited edition και η επιλογή των υποψήφιων αγοραστών καθόλου τυχαία. «Περιφρουρώ ένα όχι απλά ρούχο, αλλά μια κουλτούρα η οποία θέλω να εκπροσωπείται από αυτούς που πρέπει. Που σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να πάει να μπει μέσα στο site και απλά να παραγγείλει ένα προϊόν. Αν ο υποψήφιος αγοραστής δεν έβγαζε αυτά που ήθελα να βγάλει μέσα από τη συζήτηση μας, δεν υπήρχε περίπτωση να πουλήσω. Γενικότερα στο ερώτημα αν γίνεται να βγάλουμε πχ τη στάμπα και να βάλουμε κάτι άλλο, καταλαβαίνω αμέσως ότι για μένα ο υποψήφιος «κόβεται». Κάποιος ο οποίος εκτιμά αυτό που βλέπει, χωρίς να θέλει αλλαγές, σημαίνει αμέσως ότι αντιλαμβάνεται και την κουλτούρα που αντιπροσωπεύει η μπλούζα. Ήθελα να ντύσω τους μπαρμπέρηδες μέσα από τους μπαρμπέρηδες. Όλα τα ράβω πάνω στο σωματότυπο. Βλέπω τις αδυναμίες σου, βλέπω το πρόσωπο σου, βλέπω το μήκος του λαιμού, τα χέρια, και ξέρω ακριβώς που πρέπει να πάμε. Δεν είναι μια απλή υπόθεση. Αν δεν σου ταιριάζει δεν μπορώ να στο πουλήσω» αναφέρει.

Ο «kirios” επεκτείνεται

Ο δρόμος ανοίγει για τον “kirios” και αρχίζει να βγαίνει δημόσια. Το επόμενο βήμα για τον κ. Πολύζο είναι η ιδέα να επεκταθεί. «Θέλω να δώσω μέσα στα μπαρμπέρικα, εκείνα που έχουν τη δομή να το υποστηρίξουν, μια μικρογραφία του showroom, να μεταφέρω τα ρούχα μέσα στα μπαρμπέρικα. Να δώσω στους πελάτες τη δυνατότητα να δουν κάτι διαφορετικό, που δεν έχουν δει έξω στην αγορά. Να το ψωνίσει αυτός που ενδιαφέρεται και τον εκφράζει μια τέτοια τάση, ένα τέτοιο ρούχο. Κάνω ήδη συζητήσεις για το “kirios public”, που θα περιέχει limited edition κομμάτια και θα στολίζουν τα μπαρμπέρικα» καταλήγει.

kirios_polizos

Δείτε βίντεο από το showroom του «Kirios»

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5904/08

Δ. Αθηναίων: Ανακατασκευάζονται παιδικές χαρές Κοινωνία

23:5804/08

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αλλάζει! Αθλητισμός ,Κοινωνία

23:5004/08

Από την Ελλάδα στο Βέλγιο 18 ασυνόδευτα ανήλικα Διεθνή

23:4304/08

Τραμπ: Η πανδημία είναι «όσο γίνεται» υπό έλεγχο Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4004/08

Τρίκαλα: Πανελλήνιο κέντρο για το νεανικό σκάκι Αθλητισμός ,Δήμοι ,Χωρίς κατηγορία

23:3004/08

Booking.com: Απολύει το ένα τέταρτο του προσωπικού της Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2004/08

Τουρκία: Περισσότερα από 1000 κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2004/08

Μασσαλία: Εκκενώνονται κάμπινγκ λόγω πυρκαγιάς Διεθνή

23:1004/08

Από το ΚΘΒΕ στην Επίδαυρο οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη Πολιτισμός

23:0404/08

Μητσοτάκης σε Λίβανο: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας» Πολιτική

23:0004/08

Εκ νέου αίτηση για ένταξη στο μέτρο απόσταξης κρίσης Αγροτική Οικονομία

22:5004/08

Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στον Λίβανο Διεθνή ,ΕΕ

22:4004/08

ΗΠΑ: Στο μισό οι διαγνώσεις καρκίνου λόγω… κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4004/08

Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης: Τέσσερις ακόμη υπάλληλοι με κορωνοϊό Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

22:3004/08

Ισπανία: Πάνω από 1.100 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:2004/08

COVID-19: Οι νεότερες εξελίξεις για τη θεραπεία και τα εμβόλια Κορωνοϊός ,Υγεία

22:1004/08

Δανία – Κορωνοϊός: Συστάσεις να μην ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0004/08

Βηρυτός: Μικρές ζημιές στο κτήριο της ελληνικής πρεσβείας Διεθνή ,Πολιτική

21:5004/08

Κοτανίδου προς συνωμοσιολόγους: Αν δεν πιστεύετε, ελάτε στις ΜΕΘ Κορωνοϊός ,Υγεία

21:4404/08

Ευκαρπία: Δύο άνδρες νεκροί σε δασική περιοχή Θεσσαλονίκη

21:4004/08

Δεκάδες οι πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο Κοινωνία ,Περιβάλλον

21:3804/08

Βηρυτός έκρηξη: Δεκάδες νεκροί – Χιλιάδες τραυματίες Διεθνή ,Σημαντικά

21:3004/08

Πέλλα: 38χρονος νεκρός σε τροχαίο Κοινωνία

21:2004/08

Συνδρομή από Ελλάδα και Κύπρο στη Βηρυτό Διεθνή

21:1004/08

Κυβερνήτης Βηρυτού: «Ήταν σαν την Χιροσίμα» Χωρίς κατηγορία

21:0004/08

Κύπρος: 25 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή

20:5004/08

Συνελήφθησαν αλλοδαποί για ναρκωτικά Ελλάδα ,Κοινωνία

20:4004/08

Εξόρμηση καθαριότητας στον Αξιό Δήμοι

20:3004/08

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβολή 1,3 εκατ. ευρώ – Ποιοι οι δικαιούχοι Οικονομία

20:2004/08

Τέλος καριέρας για τον Ίκερ Κασίγιας Αθλητισμός ,Διεθνή

20:1804/08

Μέχρι την Κύπρο «ακούστηκε» η έκρηξη Διεθνή

20:1004/08

Έκρηξη Βηρυτός: Εκατοντάδες τραυματίες – τουλάχιστον 10 νεκροί Διεθνή

20:0004/08

Ιράν: Περίπου 3.000 νέα κρούσματα covid-19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:5004/08

ΑΑΔΕ: Με γοργούς ρυθμούς οι επιστροφές φόρου Ελλάδα ,Φορολογία

19:4004/08

Ωραιόκαστρο: Έρχεται εκπαιδευτικό κέντρο πρώτων βοηθειών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Χωρίς κατηγορία

19:3004/08

Εμφάνιση νόσου σε πρόβατα και βοοειδή Κοινωνία ,Περιφέρειες

19:2004/08

Covid-19: Το Παρίσι θέλει τη μάσκα υποχρεωτική σε κάποιους εξωτερικούς χώρους Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1004/08

ΟΣΕΘ: Εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού στο Ν. Ρύσιο Δήμοι ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

19:0504/08

Βίντεο σοκ: Απανωτές εκρήξεις στη Βηρυτό Διεθνή

19:0004/08

Γ.Γ.Π.Π.: Οδηγίες για επιδείνωση καιρού Κοινωνία

19:0004/08

Παππάς: Το σχέδιο Πισσαρίδη βρίθει νεοφιλελεύθερων εμμονών Πολιτική

18:4004/08

Σέιχ Σου: Σε καλύτερη κατάσταση από το φλοιοφάγο έντομο Θεσσαλονίκη ,Περιβάλλον

18:4004/08

Χαρδαλιάς: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε Κορωνοϊός

18:3004/08

Τσιόδρας: Κάθε κρούσμα δίνει άλλο ένα – Και οι νέοι κινδυνεύουν Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:2504/08

Ιερώνυμος για μέτρα: Η εκκλησία στο ύψος των περιστάσεων Κορωνοϊός

18:2004/08

Παρουσιάστηκαν τα άυλα παραπεμπτικά ιατρικών εξετάσεων Πολιτική

18:1704/08

Κορωνοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 121 νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1004/08

Κουμουτσάκος: Η ελληνογερμανική συνεργασία αποδίδει καρπούς Πολιτική

18:0204/08

Κορωνοϊός: 121 νέα κρούσματα στην Ελλάδα Κορωνοϊός

18:0004/08

Δείτε live την ενημέρωση Τσιόδρα- Χαρδαλιά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:5004/08

Σε ετοιμότητα το Πυροσβεστικό Σώμα για τις πυρκαγιές Κοινωνία ,Περιφέρειες

17:4004/08

Διάγγελμα Κ. Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3004/08

Ανασχηματισμός-Ράπτη: Τιμητική η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Πολιτική

17:2004/08

Εξαφάνιση 26χρονης – Γνωρίζετε κάτι; Κοινωνία

17:1604/08

Γεωργιάδης: Μπορεί να επιστρέψουν τα sms για μετακίνηση Κορωνοϊός

17:1004/08

Σωτήριο «SOS» για ναυαγούς Διεθνή

17:0804/08

Αλεξανδρούπολη: Ακόμα 13 κρούσματα κορωνοϊού από τον γάμο Κορωνοϊός

17:0004/08

Τεστ κορωνοϊού σε ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Τουρισμός

16:5004/08

Τ. Θεοδωρικάκος: Να επανέλθει το κλιμακωτό ωράριο Πολιτική

16:4004/08

Επαναπατρισμός εικόνας από το Ηνωμένο Βασίλειο Κοινωνία

16:3304/08

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βούτηξε από σκάφος και πέθανε (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:3004/08

Covid19-Ρωσία: Ξεπέρασαν τα 5.000 κρούσματα σε ένα 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:2804/08

Αυνανιζόταν σε πισίνα ξενοδοχείου μπροστά σε ανήλικους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:2004/08

Κόντρα κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό Πολιτική

16:1004/08

ΚΙΝΑΛ: Βαθιά συντηρητική επιλογή ο ανασχηματισμός «Σκυλακάκη» Πολιτική

16:0004/08

Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα – Eπιχείρηση ανάσυρσης Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5004/08

Ταγαράς: Η τιμή είναι μεγάλη, η ευθύνη μεγαλύτερη Πολιτική

15:4004/08

Επιδότηση στεγαστικών: Άγγιξαν τις 4.000 οι αιτήσεις Ειδήσεις ,Οικονομία

15:3004/08

Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι Κοινωνία

15:2004/08

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ανοίγει το Πνευμονολογικό ιατρείο Θεσσαλονίκη ,Υγεία

15:1004/08

ΟΑΣΘ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

15:0304/08

Κορωνοϊός-Καβάλα: Νέοι έλεγχοι σε συγγενείς κρουσμάτων Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

15:0004/08

Πώς, παίζοντας στοίχημα, αγόρασε ομάδα και διεκδικεί 330 εκατ. ευρώ Αθλητισμός

14:5004/08

Τζόρτζ Φλόιντ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη Διεθνή

14:4004/08

Thess Intec: Την Πέμπτη η υπογραφή για τη σύσταση της ΕΑΝΕΠ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

14:3004/08

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης Ελλάδα

14:2004/08

Προγνωστικά στοίχημα: Τελικός στην Τσάμπιονσιπ και Κιέβο σε combo με 1.70 Αθλητισμός

14:1004/08

Κορωνοϊός: Θερμομέτρηση και τεστ ανίχνευσης στον Δήμο Θεσ/νίκης Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

14:0804/08

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: Επιλογή για σκληρά νεοφιλελεύθερη ατζέντα Πολιτική

14:0004/08

Η σύνθεση της κυβέρνησης μετά τον μίνι ανασχηματισμό Ελλάδα ,Πολιτική

13:5004/08

Το πιο ακριβό παιχνίδι στον κόσμο Αθλητισμός

13:4004/08

«Έβρεξε» πρόστιμα: Πάνω από 800 παραβάσεις του ΚΟΚ Κοινωνία

13:3204/08

Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι- Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ Ελλάδα ,Κοινωνία

13:3004/08

Ποιος κορωνοϊός; Ο ένας πάνω στον άλλον στον ΟΑΣΑ (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:2004/08

«Έβρεξε» πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και αποστάσεις Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:1004/08

Ανασχηματισμός: Οι νέοι γενικοί και ειδικοί γραμματείς Πολιτική

13:0704/08

ΤΩΡΑ: Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία Διεθνή

13:0004/08

Ζωή Ράπτη: Ποια είναι η νέα υφυπουργός Υγείας Πολιτική

12:5404/08

Θετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια στον Άγιο Δημήτριο Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:4504/08

Λειτουργική ενοποίηση των βιβλιοθηκών του ΑΠΘ από την ΠΚΜ Παιδεία ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

12:4004/08

Χωρίς νερό από χθες κάτοικοι της Νέας Μεσημβρίας Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

12:3304/08

Σκυλακάκης: Ποιος είναι ο πολιτικός που θα διαχειριστεί το Ταμείο Ανάκαμψης Πολιτική

12:3104/08

Ν. Ταγαράς: Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ελλάδα ,Κόμματα ,Περιβάλλον

12:3004/08

Μόσιαλος:Συντονισμένες προσπάθειες πολιτείας και πολιτών για την πανδημία Κορωνοϊός

12:3004/08

Κορωναϊός: Στη Δικαιοσύνη fake news & θεωρίες συνωμοσίας Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:1504/08

Στρατό και βαριά πρόστιμα «επιστρατεύει» η Αυστραλία Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:0704/08

Ανασχηματισμός: Τα νέα πρόσωπα και οι… αναβαθμίσεις Ελλάδα ,Πολιτική ,Σημαντικά

11:5904/08

Η ώρα του ανασχηματισμού- Οι ανακοινώσεις Πέτσα Ελλάδα ,Πολιτική

11:5504/08

Βρέθηκε ο πρώτος καρκίνος σε δεινόσαυρο ! Επιστήμη

11:4004/08

Προσλήψεις συνοριοφυλάκων: Δείτε τις προκηρύξεις Ελλάδα ,Κοινωνία

11:2504/08

Κορωνοϊός: Ελπίδες για φάρμακο με τη συμμετοχή Ελλήνων Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Υγεία

11:2404/08

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ! Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:1104/08

Κορωνοϊός-Θεσσαλονίκη: Θετικό κρούσμα στην Α’ ΔΟΥ Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

11:1004/08

Σύψας: Αδύνατο να εμβολιαστούν όλοι το 2021 Κορωνοϊός

10:5504/08

ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς Ελλάδα ,Κοινωνία

10:4004/08

Εντυπωσίασε η αυγουστιάτικη πανσέληνος (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

10:2504/08

ΕΦΚΑ: Η προθεσμία για τις εισφορές Ιουλίου Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

10:1004/08

Κορωνοϊός: Επιστέφει στις… οθόνες ο Σωτήρης Τσιόδρας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:0004/08

Κορωνοϊός: Κρούσματα σε εταιρεία που διεξάγει ελέγχους! Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

09:4704/08

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός 45χρονος ανθυπασπιστής Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3804/08

Ανασχηματισμός: Στις 12 το μεσημέρι οι ανακοινώσεις Ελλάδα ,Πολιτική

09:3004/08

ΗΠΑ: Πάνω από 46.000 κρούσματα covid-19 σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:1504/08

Πέταξε την πρώην του από το εν κινήσει ΙΧ και την έσερνε! Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

09:0004/08

Κορωνοϊός: Έξαρση τον Αύγουστο «βλέπουν» οι λοιμωξιολόγοι Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4504/08

Έκτακτη διακοπή νερού στην Πολίχνη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:3004/08

Συντάξεις: Παράταση σε τροποποιητικές για αναδρομικά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

08:2004/08

Φωτιά σε δασική έκταση στη Δυτική Μάνη Ελλάδα ,Κοινωνία

08:1504/08

Νεκρός 27χρονος κολυμβητής στη Ν. Ηράκλεια Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0004/08

Προ των πυλών ο μίνι ανασχηματισμός Ελλάδα ,Πολιτική

07:4504/08

Κορωνοϊός: 879 νέα κρούσματα στη Γερμανία Διεθνή ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ