ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Συνάντηση με αντιπροσωπεία των δημοτικών υπαλλήλων ΟΤΑ Θεσσαλονίκης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Συνάντηση με αντιπροσωπεία των δημοτικών υπαλλήλων ΟΤΑ Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης, με αντιπροσωπεία των δημοτικών υπαλλήλων ΟΤΑ Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η αναγκαιότητα πρόσληψης επιπλέον μόνιμου προσωπικού στις κοινωνικές δομές των Δήμων όπως η “Βοήθεια στο Σπίτι” , καθώς μεγάλο μέρος τους έχει συνταξιοδοτηθεί ενώ ταυτόχρονα οι ανάγκες των ανθρώπων που στρέφονται στις δομές αυξάνονται.

Ταυτόχρονα , η ΝΕ ενημερώθηκε για την απόρριψη μονιμοποίησης των 164 εργαζομένων της υπηρεσίας “Βοήθεια στο σπίτι” μέσω της προκήρυξης 4Κ του ΑΣΕΠ , ως αποτέλεσμα η πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά τους να χαθεί οδηγώντας τους στην ανεργία.

Επιβεβαιώσαμε την διαχρονική στήριξη της Παράταξης στους εργαζομένους του Προγράμματος και ότι θα συνεχίσουμε , όπως τόσα χρόνια, να βρισκόμαστε στο πλευρό τους.

Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά δείχνει την αδιαφορία της για την φροντίδα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μειώνοντας ακόμη περισσότερο των αριθμό των εργαζομένων της “Βοήθειας στο σπίτι” , ενός προγράμματος που το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε και με σκληρή προσπάθεια και δύσκολες μάχες κράτησε ζωντανό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Β’ Θεσσαλονίκης Κοκολάκης Κώστας , τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Τζελέπης Σπύρος και Αρβανίτης Γιώργος καθώς επίσης από την πλευρά των εργαζομένων ο γραμματέας του Συλλόγου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης κ. Τσαγκάρης Γιώργος μαζί με εργαζόμενες της “Βοήθεια στο σπίτι” κα Σωτηρίου Ελένη και κα Νικά Ελένη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top