ΠΚΜ: Εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας από αύριο, Τετάρτη

ΠΚΜ: Εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας από αύριο, Τετάρτη

Εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στη Χ.Θ. 89+000 (θέση Λογγάρι) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η σχετική Απόφαση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την έγκριση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Υπογραφή Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδος – Ηνωμένου Βασιλείου – Τι προβλέπει

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους

Σοϊγκού: Κλιμακώνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία εξαιτίας της ανάμιξης του ΝΑΤΟ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top