Πλαστά πιστοποιητικά: Στο πειθαρχικό η 44χρονη υπάλληλος του Κ.Υ. Παλαμά

Πλαστά πιστοποιητικά: Στο πειθαρχικό η 44χρονη υπάλληλος του Κ.Υ. Παλαμά

Στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας παρουσιάστηκε σήμερα (4/10) η 44χρονη διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά για την υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμών που αποκαλύφθηκε στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη έμπαινε κρυφά στο σύστημα εμβολιασμού του Κέντρου και εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά για λογαριασμό συγγενικών και φιλικών της προσώπων. Σήμερα ενώπιον των μελών του πειθαρχικού συμβουλίου η γυναίκα ομολόγησε τις πράξεις της, ενώ όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Νικόλαος Αρβανιτάκης τα κίνητρα της ήταν ανθρωπιστικά και αλτρουιστικά ενώ η ψυχολογική της αστάθεια λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, υγείας και ψυχολογικών τα οποία και εντάθηκαν από την απώλεια της μητέρας της και τη βαριά ασθένεια του πατέρα της , της προκάλεσε μειωμένο καταλογισμό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διακρίνει το σωστό.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό θα αποφασίσει εάν θα συνεχιστεί η προσωρινή παύση που της είχε επιβληθεί μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και μέχρις ότου εκδοθεί η απόφαση του κύριο πειθαρχικού συμβουλίου.

Στο μεταξύ και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Καρδίτσας, την ερχόμενη Παρασκευή καλείται να καταθέσει στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των ψευδών βεβαιώσεων.

Πηγή: ertnews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top