Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο στην Κεντρική Μακεδονία (Συνεχής ενημέρωση)

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο στην Κεντρική Μακεδονία (Συνεχής ενημέρωση)

Πυκνές χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια», με αποτέλεσμα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά σε πολλές περιοχές λόγω των έντονων φαινομένων.

Τα σχολεία παρέμειναν κλειστά σήμερα Τρίτη σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο Τετάρτη (Συνεχής ενημέρωση)

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία

Δήμος Αριστοτέλη

Με τηλεκπαίδευση θα συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αριστοτέλη, καθώς προληπτικά λόγω του παγετού τα Σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά.
Το ίδιο ισχύει και για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Δήμος Σερρών

Ανοίγουν αύριο από τις 9:00 τα σχολεία στον Δήμο Σερρών, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου, Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου:

«Με απόφαση του Δημάρχου Σερρών, Αλέξανδρου Χρυσάφη, ανοίγουν αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 όλα τα σχολεία στον Δήμο Σερρών αλλά με μία ώρα καθυστέρηση λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αρχίσουν στις 9 πμ και στη συνέχεια θα τηρηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Στις 9 πμ θα ανοίξουν και οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Σερρών.

Σε όλες τις σχολικές μονάδες πραγματοποιήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου Σερρών όλες οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού, ώστε να λειτουργήσουν με ασφάλεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς».

Δήμος Κιλκίς

Κλειστοί θα παραμείνουν και αύριο οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και δομές προσχολικής αγωγής της ΚΔΕΚ στο δήμο Κιλκίς.

«Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστοί για τρίτη συνεχή μέρα οι Δημοτικοί Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, οι δομές προσχολικής αγωγής της ΚΔΕΚ καθώς και το ΚΔΑΠ ΜεΑ λόγω της κακοκαιρίας και της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Στο πλαίσιο επανέναρξης της λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το εκπαιδευτικό έργο των οποίων συνεχίζεται με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, συνεργεία του Δήμου επιχειρούν για τον αποχιονισμό και τη διάνοιξη πρόσβασης στις εισόδους τους», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

Δήμος Βέροιας

Συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη η αναστολή λειτουργίας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών καθώς και όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Βέροιας, λόγω παγετού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου:

«Με απόφαση του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 η αναστολή λειτουργίας όλων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών καθώς και όλων των Σχολικών Μονάδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Σχολεία Ειδικής Αγωγής) του Δήμου Βέροιας, λόγω του παγετού που επικρατεί στην περιοχή».

Δήμος Νάουσας

Κλειστές και αύριο Τετάρτη όλες οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Νάουσας με νέα απόφαση του δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα.

Όπως ανακοινώθηκε, θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη (17.02.2021), κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, καθώς  και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές των σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά, προβλέπεται η διεξαγωγή μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης.

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού

Με απόφαση του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστασίου Μανώλα, όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί που λειτουργούν στο δήμο, θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 17-2-2021

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ