Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής με ανεμβολίαστους συναδέλφους

Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής με ανεμβολίαστους συναδέλφους

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου», δήλωσε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος, πάντως, κατανοεί όσους φοβούνται να εμβολιαστούν.

«Έχω εμβολιαστεί. Είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορωνοϊό. Άρα είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο προς όφελός μας», είπε ο γνωστός σεφ μιλώντας στον Σκάι και αποκάλυψε ότι «ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συνάδελφους και από πολίτες».

«Είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας», επισήμανε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Εξήγησε ότι «δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε μπορούν να παροτρύνουμε. Στις τελευταίες δύο εβδομάδες βλέπουμε μεγάλο κύμα στην εστίαση που αρχίζουν κάνουν ραντεβού, καταλαβαίνουν σιγά – σιγά ότι είναι λίγο μονόδρομος, ειδικά επειδή έχουμε διαλέξει αυτό το επάγγελμα και έχουμε επαφή με πολύ κόσμο».

«Παρόλα αυτά όταν ένας εργαζόμενος σού λέει ότι φοβάται, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο του;» διερωτήθηκε ο κ. Σκαρμούτσος.

Πηγή: skai.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ