SKY express: Συνεργασία με την Transavia France

SKY express: Συνεργασία με την Transavia France

H εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας ενισχύει τη θέση της προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.

Νέα συνεργασία διασύνδεσης για τη SKY express με τη Γαλλική αεροπορική εταιρία Transavia France, η συγκεκριμένη συνεργασία προσφέρει ακόμη έναν παγκόσμιο στρατηγικό προορισμό, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.
Η Transavia France ανήκει στον Όμιλο Air France-KLM και εκτελεί περισσότερες από 100 πτήσεις που αναχωρούν από τη Γαλλία (Παρίσι, Νάντη, Λυών και Μονπελιέ) προς την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου. Η Transavia France παρουσίασε ισχυρή ανάπτυξη μεταφέροντας 7,4 εκατομμύρια επιβάτες το 2019, σημειώνοντας αύξηση 5%. Αντίστοιχα, η δραστηριότητα της SKY express εκτείνεται σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.
Η συμμαχία με την Transavia France προστίθεται στις συμφωνίες διασύνδεσης της SKY express με τις American Airlines, Air Serbia, Qatar Airways, Air France, KLM, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor, EL AL και την Easy Jet. Η εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας συνεχίζει δυναμικά την πορεία ανάπτυξης στο εξωτερικό, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην διεθνή αγορά.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Transavia France για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη συστηματική προσπάθεια και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία ενισχύει τη στρατηγική μας, κύριος στόχος της οποίας είναι να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ενισχύσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού», τόνισε ο Εμπορικός Διευθυντής της SKY express, κ. Γιάννης Λιδάκης.

Σχετικά με την Transavia France

Η Transavia, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους του Ομίλου Air France-KLM, εκτελεί περισσότερα από 100 αεροπορικά δρομολόγια με αναχωρήσεις από τη Γαλλία (Παρίσι, Νάντη, Λυών και Μονπελιέ) και την Ολλανδία (Άμστερνταμ, Ρότερνταμ/Χάγη, Αϊντχόβεν και Γκρόνινγκεν) προς την Ευρώπη και λεκάνη της Μεσογείου. Η Transavia μετέφερε 16,6 εκατομμύρια επιβάτες το 2019. Η Transavia France παρουσίασε ισχυρή ανάπτυξη μεταφέροντας 7,4 εκατομμύρια επιβάτες το 2019, σημειώνοντας αύξηση 5%. Η Transavia France είναι σήμερα η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στο αεροδρόμιο Orly
και η δεύτερη στο Παρίσι (Beauvais, Roissy, Orly). Με περισσότερους από 1.700 υπαλλήλους στη Γαλλία, η Transavia έχει στο επίκεντρο των δεσμεύσεών της την ποιότητα των υπηρεσιών της, την εγγύτητα των πληρωμάτων της και την καινοτομία. Αυτή η στάση το οδήγησε να βραβεύεται τακτικά. Για δεύτερη φορά, η Transavia France εξελέγη από την «Εξυπηρέτηση Πελατών της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία Συλλογικές Μεταφορές Επιβατών (ESCDA) και κέρδισε, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το σήμα κεφαλαίου «Καλύτερα διακριτικά» στην κατηγορία Μεταφορών, που απονεμήθηκε από την Περιοδικό κεφάλαιο.
Η εταιρεία έλαβε επίσης το βραβείο Qualiweb 2021 για την ποιότητα της διαδικτυακής της υπηρεσίας στην κατηγορία Τουρισμός και Μεταφορές. Τέλος, η Skyscanner απένειμε στον αερομεταφορέα το «Traveller Trust Award» για τις καλύτερες εμπειρίες στις κρατήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στο www.transavia.com.

Σχετικά με την SKY express

H SKY express, μέλος της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών
αερομεταφορών. Με το πτητικό της έργο καλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού (34 προορισμοί, μεταξύ των οποίων πολλές άγονες γραμμές), ενώ έχει σημειώσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές, πετώντας συνολικά σε 39 προορισμούς σε 6 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία,
Ιταλία) και συνεχίζει. Επιπλέον έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor και El Al. Τον τελευταίο χρόνο προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x6) και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως, ειδικά σε μία τόσο ιδιαίτερη συγκυρία. Με τα νέα της αεροσκάφη, η SKY express διαθέτει τον πιο νέο και πράσινο στόλο στην Ελλάδα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς στόλους σε όλη την Ευρώπη.

W: www.skyexpress.gr
FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece
IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/
YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top