Στην 85η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Στην 85η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής προτίθεται να συμμετάσχει -σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ)- στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Η ΚΕΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας έχουν «κλείσει» τα κεντρικά Περίπτερα 2 και 3 της Έκθεσης εμβαδού 4.000 τ.μ.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, «η 85η ΔΕΘ -στην οποία τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα- θα πλαισιωθεί από ένα επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του στην 85η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλλουν την επιχείρηση τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021, αποστέλλοντας την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής( EKDHLOSH ENDIAFERONTOS SYMMETOXHS DETH 2021) στο e-mail [email protected]».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής (υπεύθυνη επικοινωνίας: Γεωργία Τζηρίτη, Τηλ. 23710-24200 & 24300).

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ