Συγκεντρώνουν στοιχεία κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων (VIDEO)

Συγκεντρώνουν στοιχεία κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων (VIDEO)

Για δημιουργία ομάδας γιατρών, μοριακών βιολόγων και γενετιστών, που την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιάσουν υπομνήματα που αφορούν τα εμβόλια mRNA, έκανε λόγο πριν από λίγο στη διάρκεια της συγκέντρωσης των υγειονομικών στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ένας γιατρός.

Ρεπορτάζ: Αλέξης Αλεξιάδης

Επισημαίνοντας ότι είναι ψυχίατρος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο είπε ότι συγκεντρώνονται στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο “δημιουργήθηκαν τα mRNA εμβόλια, για το πώς λειτουργούν και ποιες θα είναι οι επιπλοκές”.

Δήλωσε ακόμη ότι συγκεντρώνονται στοιχεία και από ελληνικές κλινικές για τις επιπλοκές των εμβολίων που σύμφωνα με τον ίδιο είναι πάρα πολλές αλλά και για περίπου 1260 θανάτους.

“Αυτά τα δεδομένα που αναφέρω είναι επιστημονικά, δεν τα βγάζω μόνος μου” είπε χαρακτηριστικά, καλώντας παράλληλα τον κ. Τσιόδρα, την κα. Παγώνη και οποιονδήποτε θέλει, σε debate απέναντι στην επιστημονική ομάδα για να απαντήσει στα ερωτήματά. “Διαφορετικά αν δεν απαντήσουν οι συγκεκριμένοι κύριοι στα ερωτήματα, θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη γιατί πλέον στο σημείο που φτάσαμε, υπάρχει πόλεμος. Ή θα αποσύρουν αυτό που θέλουν να κάνουν με την υποχρεωτικότητα, για να μας αφήσουν εμάς ελεύθερους, όπως είναι ελεύθερη επιλογή το εμβόλιο, διαφορετικά υπάρχει και δικαιοσύνη την οποία εμπιστευόμαστε”, ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΧΕΠΑ: Διαμαρτυρία υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού (VIDEO)

Στη Βουλή ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ