Σύγκρουση οχημάτων στο κέντρο της Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Σύγκρουση οχημάτων στο κέντρο της Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/06), στο κέντρο της Κατερίνης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Ανδρούτσου και Βασιλείου Β’, στο κέντρο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο εμπλέκονται δύο οχήματα και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του GRTimes.gr το ένα αυτοκίνητο κατέληξε, μετά τη σύγκρουση, πάνω στο πεζοδρόμιο.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, από το τροχαίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε συνολικά επτά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρία του κατοίκου της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται σύγκρουση οχημάτων στην συγκεκριμένη διασταύρωση, καθώς όπως αναφέρει το έχει επισημάνει αρκετές φορές χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο.

«Είχα επισημάνει πρόσφατα, τα αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα που λαμβάνουν χώρα στη διασταύρωση των οδών Ανδρούτσου και Βασιλείου Β΄ , στο κέντρο της Κατερίνης.

Εις μάτην. Γιατί δεν ελήφθη κανένα μέτρο για να λυθεί το πρόβλημα που αγγίζει τα όρια κινδύνων για σοβαρούς τραυματισμούς συντοπιτών μας.

Σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 και ώρα 13:40, έτυχα μάρτυρας μια νέας σφοδρής σύγκρουσης από την οποία προκλήθηκαν ευτυχώς υλικές φθορές σε επτά συνολικά αυτοκίνητα.

Και το άκρως δραματικό. Ένα από όλα …στάθμευσε στο παρακείμενο πεζοδρόμιο της οδού Ανδρούτσου. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν διέρχετο κάποιος συμπολίτης μας. Φαντάζεστε τι θα ακολουθούσε.

Επιτέλους κύριοι αρμόδιοι. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και δώστε την ενδεδειγμένη λύση. Πριν είναι αργά. Φτάνει πια. Ας πάψει ο ρόλος σας να είναι διακοσμητικός και να καταγράφει απλά το πρόβλημα.

Κάτοικος περιοχής»

Με πληροφορίες από pierianews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ