Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης – Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης – Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή

Με την έκδοση εντάλματος σύλληψης, ο Δημήτρης Λιγνάδης πλέον κρατείται. Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή

Ειδικότερα, αργά το απόγευμα του Σαββάτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη.

Oι εισαγγελικές αρχές απήγγειλαν σε βάρος του κατηγορίες για βιασμούς κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος, βασισμένες στην καταγγελία του εικοσιπεντάχρονου που αποκάλυψε ότι βιάστηκε σε ηλικία δεκατεσσάρων χρονών και σε ακόμα μια καταγγελία, που έγινε στην εισαγγελία χωρίς να δει τη δημοσιότητα.

Νωρίτερα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής είχε παρουσιαστεί ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, μαζί με τον δικηγόρο του και ρώτησε αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ωστόσο οι Αρχές του είπαν τότε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η ανακοίνωση από το υπουργείο Δικαιοσύνης

«H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η χώρα έχει κράτος Δικαίου και η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της. Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top