Συνεταιρισμός «ΗΡΑΚΛΗΣ»: Δικαίωμα έξωσης του ΟΑΣΘ από Παπαναστασίου και αμαξοστάσιο Σταυρούπολης

Συνεταιρισμός «ΗΡΑΚΛΗΣ»: Δικαίωμα έξωσης του ΟΑΣΘ από Παπαναστασίου και αμαξοστάσιο Σταυρούπολης

Δικαίωμα έξωσης του ΟΑΣΘ από τα γραφεία στην οδό Παπαναστασίου και από το αμαξοστάσιο Σταυρούπολης δίνει στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» η παρέλευση της προθεσμίας αποχώρησης του Οργανισμού από τα δύο ακίνητα, προθεσμία που είχε δοθεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με τον Συνεταιρισμό, στις 27 Οκτωβρίου εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η με Αρ. Απόφασης 14181/27.10.2023 για την αγωγή έξωσης που είχε κατατεθεί από τον Συνεταιρισμό εναντίων του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με την οποία «ο ΟΑΣΘ έλαβε προθεσμία 30 ημερών για να αποχωρήσει από το αμαξοστάσιο της Σταυρουπόλεως και από το εξαώροφο κτίριο του εμπορικού κέντρου Civitas».

Παρακάτω η αναλυτική ανακοίνωση του Συνεταιρισμού «ΗΡΑΚΛΗΣ»:

«Το Δ.Σ του Συνεταιρισμού ΗΡΑΚΛΗΣ σας ενημερώνει ότι στις 27/10/23 εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η με Αρ. Απόφασης 14181/27.10.2023 για την αγωγή έξωσης που είχε κατατεθεί από τον Συνεταιρισμό εναντίων του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με την οποία ο ΟΑΣΘ έλαβε προθεσμία 30 ημερών για να αποχωρήσει από το αμαξοστάσιο της Σταυρουπόλεως και από το εξαώροφο κτίριο του εμπορικού κέντρου Civitas.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον ΗΡΑΚΛΗ και του δίνει το δικαίωμα της έξωσης κατά του ΟΑΣΘ από το Αμαξοστάσιο Σταυρουπόλεως και από τα γραφεία επί της οδού Παπαναστασίου.

Ωστόσο ο κρατικός Ο.Α.Σ.Θ. συνεχίζει να κάνει χρήση των ακινήτων ενώ δεν έχει αποπληρώσει το χρέος του δηλαδή τα οφειλόμενα μισθώματα από το έτος 2014.

Σε συνεργασία με τους νομικούς μας συμβούλους εκτιμώντας το αποτέλεσμα θα δούμε για τις περαιτέρω νομικές μας κινήσεις, όσο αναφορά τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Στη Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού θα αποφασισθεί το πως θα αξιοποιηθεί η περιουσία του Συνεταιρισμού στο μέλλον, μετά την απόφαση έξωσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Βρετανία: Ο Ρίσι Σούνακ δηλώνει ότι το σχέδιο “Ρουάντα” θα λειτουργήσει

Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Ένας τραυματίας

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top