Ταουσάνης: Γιατί το Μηχανογραφικό είναι το δυσκολότερο των τελευταίων ετών (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ταουσάνης: Γιατί το Μηχανογραφικό είναι το δυσκολότερο των τελευταίων ετών (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συμβουλές προς τους υποψηφίους για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου έδωσε ο επιστημονικός διευθυντής της Employ Edu- Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας,  Δρ Χρήστος Ταουσάνης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Όπως είπε χαρακτηριστικά πρόκειται για «το δυσκολότερο βιογραφικό των τελευταίων ετών» αφενός διότι εφαρμόζεται για πρώτη φορά η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και αφετέρου είναι διαφορετικός ο τρόπος υπολογισμού των μορίων. Γι’ αυτό καλεί τους υποψηφίους να «χτίσουν ένα δίχτυ ασφαλείας»  ώστε να μην κινδυνέψουν να μείνουν εκτός ΑΕΙ, καθώς «οι φετινές βάσεις δεν θα έχουν καμία σχέση με τις περυσινές».

Επίσης ο κ. Ταουσάνης αναφέρθηκε σε σχολές που υπηρετούν δυναμικά πεδία επιστημών και οδηγούν σε επαγγέλματα υψηλής ζήτησης, αλλά και στις ευκαιρίες που υπάρχουν σε χαμηλότερες βαθμολογίες, δηλαδή για τους υποψηφίους οι οποίοι δεν τα πήγαν και τόσο καλά στις εξετάσεις.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επικείμενη ανακοίνωση των στατιστικών στοιχείων των βαθμολογιών για να ξεκινήσει και η οριστικοποίηση των μηχανογραφικών.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Δρ. Χρήστος Ταουσάνης στη Μαρία Σαμολαδά: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ταουσάνης: Πολύ απαιτητικό το φετινό Μηχανογραφικό (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ταουσάνης: Τι άλλαξε στις Πανελλαδικές-Τι να προσέξουν οι υποψήφιοι (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ποια Τμήματα και Προγράμματα Σπουδών οδηγούν σε περιζήτητες ειδικότητες

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Παράλληλο Μηχανογραφικό

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ